Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Çok Seri hazır ol

Çok Seri hazır ol

SPOR Haberleri

Şampiyonlar Ligi’ne iyi bir başlangıç yapmak isteyen Galatasaray’da teknik patron Terim’in Fildişi Sahilli orta sahadan beklentisi büyük.

BURHAN CAN TERZİ

Galatasaray, Çarşamba günü Şampiyonlar Ligi’nde oynayacağı Club Brugge müsabakasına hazırlanıyor. Sarı-kırmızılılarda teknik direktör Fatih Terim, çenesinden ameliyat olan Younès Belhanda’nın yerine Michaël Seri’ye görev verecek. Orta alanda Nzonzi, Lemina ve Seri üçlüsü boy gösterecek. Sezona iyi bir başlangıç yapamayan Fildişi Sahilli futbolcuyu Brugge deplasmanında daha ofansif bir pozisyonda oynatmayı düşünen Terim, Seri’nin bu karşılaşmada aynı zamanda çıkış yapacağını da öngörüyor.

Maskeli formül
Cimbom, Kasımpaşa mücadelesinde fizik olarak kötü bir görüntü sergilese de Şampiyonlar Ligi motivasyonunun farklı olacağı görüşü ağırlıkta. Galibiyet hâlinde 2,9 milyon avroluk bir geliri kasasına koyacak olan Galatasaray paradan ziyade gruptan çıkmak için büyük avantaj sağlayacak. Bu arada Kasımpaşa müsabakasında çenesine darbe alarak ameliyat olan Belhanda’nın sahalara dönüşü merak ediliyor. Kararı plastik cerrahların vereceği belirtilirken Faslı oyuncu için “maske” formülü de düşünülüyor.

TAM TAKIM OLAMADI!
Aslan bu sezon bir türlü tam kadro sahaya çıkamadı. Sarı-kırmızılılar ligin ilk haftası Denizlispor’a karşı Feghouli’den mahrumdu. Konyaspor’a karşı da kart cezalısı Marcao forma giyemedi. Aslan iki maçta beş puan kaybetti. 3-2 kazanılan Kayserispor maçında ise bu defa Seri cezası sebebiyle oynayamadı. Kasımpaşa’ya karşı da Seri ile beraber Emre Mor ve Andone cezalıydı. 

Falcao bereketi
Sarı-kırmızılı takımın yeni transferi Radamel Falcao, forma satışlarına büyük etki yaptı. Sarı-kırmızılı taraftarların yoğun ilgisi sonrası Aslan forma satışında 102 bin ile zirvede. Cimbom’u 87 bin ile Trabzonspor ve 83 binle Fenerbahçe takip ediyor. Beşiktaş ise 71 binde.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...