Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe'den TFF'ye kural hatası itirazı

Düzenleyen:
Fenerbahçe'den TFF'ye kural hatası itirazı

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin, 3-1 yenildikler Alanyaspor maçındaki kural hatası ile ilgili TFF'ye başvuracağı bildirildi. TRT Spor'da yer alan son dakika haberine göre sarı-lacivertli kulüp, maçta kural hatası olduğu gerekçesiyle federasyona itiraz edecek.

Fenerbahçe yönetimi, Aytemiz Alanyaspor maçında yaşanan kural hataları ile ilgili Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) başvurma kararı aldı.

Süper Lig'in 4'üncü haftasında dün Fenerbahçe'nin Alanyaspor'a 3-1 mağlup olduğu maça kural hataları damgasını vurdu. Sarı-lacivertli yönetiminin taç ve aut atışı sırasında yaşandığını ileri sürdüğü kural hataları ile ilgili gerekli çalışmaları sonlandırdı. Yayıncı kuruluştan istenilen pilot kamera görüntülerinde kural hatalarının saptanmasıyla gerekli hazırlıklarını yapan Fenerbahçe yönetimi, karşılaşmanın üzerinden 48 saat geçmesini bekliyor. Yapılan incelemelerin tamamlanmasıyla gerekli hukuki işlemlerini de bitiren sarı-lacivertli yönetim, en geç Çarşamba günü TFF'ye itiraz başvurusu yapacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...