HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Avcı: İyi bir başlangıç hedeflerimizden bir tanesi

Düzenleyen: /
Avcı: İyi bir başlangıç hedeflerimizden bir tanesi
Abdullah Avcı, Beşiktaş, Haber

SPOR Haberleri

Beşiktaş Teknik Direktörü Avcı,"İyi bir başlangıç yapabilmek yarınki hedeflerimizden bir tanesi" dedi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, UEFA Avrupa Ligi'ne iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi.

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi K Grubu'nda yarın deplasmanda Slovan Bratislava ile yapacağı karşılaşma öncesinde Narodny Stadyumu'nda düzenlenen basın toplantısında teknik direktör Avcı ve kaleci Loris Karius açıklamalarda bulundu.

Avcı, Beşiktaş'ın son 5-6 senesine bakıldığında, UEFA sıralamasında ülke puanını en yukarıya taşıyan, bu platformda önemli tecrübeleri olan bir kulüp olduğunu belirtti.

Beşiktaş'ın her kulvarda hedefinin olduğunu dile getiren Avcı, yarın da bunlardan bir tanesinin başlayacağını ifade ederek, "Umarım yarın özellikle Bratislava için kendi ülkesinin değerli takımı, kendi liginde daha dominant bir top oynayan, topa sahip olan ve o anlamda rakiplerine üstünlük sağlayan bir ekip. Avrupa Ligi veya Şampiyonlar Ligi play-off'u öncesinde de bir iki sistemde değişiklik yapan biraz daha bekleyen, topu daha rakibe veren bir görüntüye sahipler. Avrupa'da kimle oynarsanız oynayın son derece sistemli takımlarla karşılaşacağız. İyi bir başlangıç yapabilmek yarınki hedeflerimizden bir tanesi." değerlendirmesinde bulundu.

Atiba Hutchinson'ın uzun süre takımdan ayrı olduğunu ifade eden Avcı, Gazişehir Gaziantep maçında bu futbolcunun 35 dakika oynatıldığını, yarınki müsabakada da aynı süre oynayabileceğini aktararak, "Yarınki karşılaşmada üç oyuncuda değişiklik olacak, geri kalan aynı devam edecek." şeklinde konuştu.

Avcı, yarınki maçta Umut Nair'in takım kadrosunda olma ihtimalinin bulunduğu aktardı.

"Rakipten daha fazla topa sahip olacağız"

Oyun stiline ilişkin hücum ya da savunma gibi sınıflandırmanın doğru olmadığını kaydeden Avcı, şöyle devam etti:
"Önemli olan her ikisini de doğru yapabilmek, hatta topun havada ve dışarda olduğu bölümü bile hesaplayarak hareket etmek en doğrusu olacak. Şunu söyleyebilirim; büyük bir ihtimalle biraz daha rakipten fazla topa sahip olacağımızı düşünüyoruz."

Yarın Narodny Stadı'nda oynanacak Slovan Bratislava-Beşiktaş maçı TSİ 22.00'de başlayacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...