Aziz Yıldırım ve hukukçular CAS duruşması için Lozan'da

/ Kaynak: AA
Aziz Yıldırım ve hukukçular CAS duruşması için Lozan'da

SPOR Haberleri  / AA

Lozan'a giden Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticiler ile kulübün hukukçuları, 2 gün sürecek duruşmalı toplantılara katılacak.

Lozan'a giden Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticiler ile kulübün hukukçuları, 2 gün sürecek duruşmalı toplantılara katılacak. Fenerbahçe Kulübü'nün, UEFA Disiplin Kurulu'nun verdiği men cezasıyla ilgili Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'ne (CAS) yaptığı başvurunun ardından, İsviçre'nin Lozan kentindeki duruşmalı toplantılar yarın başlayacak. Sarı-lacivertli kulübün internet sitesinde konuyla ilgili bilgilendirmenin yapıldığı açıklamada, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticilerin bugün Lozan'a gittikleri, Martens Hukuk Bürosu yetkilileriyle iki gün sürecek toplantılarda hukuk mücadelesi verecekleri belirtildi. Fenerbahçe dosyasının, biri sarı-lacivertli kulüp biri de UEFA tarafından seçilen toplam 3 CAS hakimince, tarafların ve tanıkların katılımıyla ele alınacağı kaydedildi. Duruşmada 20'nin üzerinde tanığın dinleneceği aktarılan açıklamada, "Fenerbahçe Spor Kulübü'nün ve ilgili şahısların avukatları, 2010-2011 sezonunda oynanan Gençlerbirliği-Fenerbahçe, Fenerbahçe-İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Sivasspor-Fenerbahçe ve Fenerbahçe-Ankaragücü maçlarına ilişkin savunmaları yapacak ve o sezondaki farklı maçlara ilişkin sorular yöneltilmesi halinde de bu soruları yanıtlayacak" ifadelerine yer verildi.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...