Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fikret Orman istifa edeceğini açıkladı

Düzenleyen:
Fikret Orman istifa edeceğini açıkladı

SPOR Haberleri

Fikret Orman istifa edeceğini duyurdu. Fikret Orman: "Beşiktaş'ta kan değişikliğine ihtiyaç var. Yarın olağanüstü yönetim kurulunu toplayacağım. Divan Başkanlığı ile de konuşacağım. Beşiktaş'taki görevimi bırakıyorum."

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Vodafone Park'ta flaş bir basın toplantısı düzenledi. Fikret Orman istifa edeceğini duyurdu.

Fikret Orman şu açıklamaları yaptı:

Beşiktaş'a başkan olduğum süre boyunca kimseye kaldıraç olmadım. Kimsenin özel desteğiyle bir hareket almadım. Bütün desteğimi Beşiktaş camiasından aldım. Beşiktaş'ın her şeyden evvel moralini toparladığımızı düşünüyorum. FEDA senesiyle başladık. FEDA senesi zor bir seneydi. Kimseye askıntı olmadım, kimseden yardım istemedim. Bütün bunları Beşiktaş'ın dinamiklerini harekete geçirerek yapmaya başladım. Taraftar desteğimiz de yoktu. Stadı 1 sene içersinde tüm izinlerini aldık. Cumhurbaşkanımızdan büyük destek gördük. Stadın inşaat sürecinde hemen hemen hayatım burada geçti. Bütün tuğlalarda, benim alın terim var. Biz çok zor günlerden geldik.

Göçebe gibi oynadık. 2 sene Avrupa'ya gitmedik. Bütün maçlarımızı deplasmanda oynadık. Gelirimiz yoktu. 

Beşiktaş'ın bütün sponsorluklarını, Beşiktaş'ın Türkiye'nin en büyük takımı olduğunu anlatarak aldık.. Rakiplerimiz bir araya gelerek bizimle mücadele etmeye başladılar. 

BJK TV'yi müthiş bir yer yaptık; kapattık ama... Beşiktaş büyüklerine hep sahip çıktık. 

Fulya bize öyle tanıtıldı ki öyle paralar gelecek filan deniyordu. Öyle paralar gelmediğini gördük. bırakın gelir getirmeyi masraf çıkarmaya başladı. 22 milyon TL yatırım yaptık oraya. 

Bu süreçleri niçin anlatıyorum... Gerçekten geçen sene Beşiktaş'ta bir iç dinamiklerle uğraşmak zorunda kaldık. Kısır çekişmeler kulüp yönetimini farklı insanlara göndermek, sosyal medyada insanları örgütlemek insanı kıran bir şey. Ben ve arkadaşlarım çalışırken bunlarla muhatap olmak yorucu bir şey. Namusumuzla irdelenmeye başladık. Bu bir tezahürat haline geldi.

Ben toplantılar yaptım. İstanbul'da, Ankara'da... Birçok toplantılar yaptım. Beşiktaş'a sahip çıkın... Bizim değiştirdiğimiz 3 dönem kuralı var. Devamlı 3 yılım var, 2,5 yılım var diyorum ki, benimle uğraşmayı bırakın, Beşiktaş'a sahip çıkın. Cep telefonlarıma küfür grupları kuruyorlar. 

Çalışanlarımı hedef alıyorlar. Onların şahıslarına, yöneticilerimize, onların ailelerine... Ben Beşiktaşlılar'a faydam olsun diye uğraştım. Kavgam Beşiktaş ile alakalıydı. Ben bunu Beşiktaş menfaatleri, Beşiktaş sevgisi ile yaptım.  

Son seçime gelen kadar aday olayım mı olmayayım mı diye düşünüyordum. Dezanformasyonlar başladı, bankalarla yapılan anlaşmalar ben olmasam yapılmazdı. Şu anda almış olduğumuz okunundan AVM'sine her tarafı, Gerede Tesisleri'ni yapmamız lazımdı. Yeni bir hoca bulmamız, mali kararların alınması gerekiyordu. Bütünlüğü sağlayamadık. Çok mücadele ettik ama Beşiktaş'ta benim mücadele etmemden daha fazla, enerjim yetmiyor... Kırkın ve üzgünüm. Küfürler kıyametler. Soruyorsunuz ben ne kötülük yaptım? Beşiktaş ile alakalı hırslarımın olması normaldir. Beşiktaş'ın mutlsuzluğu üzerine bir şey beklemek doğru gelmedi. Maçlarda bir şey oluyor Fikre gol gol diye bağırıyor. Şehirde insanlarla bir araya geliyorum. İnternet üzerinden gencecik çocukları bağırttırıyorlar. 

Demek ki bir kan değişikliği lazım Beşiktaş'a. Çok iyi bir hocamız var. Negatiflik benim üzerinden yürüyor. Ben bu işe Beşiktaş'a hizmet için girdim. Ben yarın olağan üstün Beşiktaş yönetim kurulunu toplayacağım. Tevfik beyle konuşacağım. Beşiktaş'taki sürecimi tamamlıyorum.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...