Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe maçı öncesi çılgın rakam! Falcao...

Düzenleyen:
Fenerbahçe maçı öncesi çılgın rakam! Falcao...

SPOR Haberleri

Galatasaray-Fenerbahçe derbisi öncesi çok konuşulacak rakam... Galatasaray formasıyla ilk derbi heyecanını yaşayacak olan Radamel Falcao, Fransa ve İspanya’da çıktığı 30 büyük maçta tam 17 gol attı...

TT Stadı'ndaki dev maç tüm gözler Radamel Falcao'nun üzerinde olacak... Kolombiyalı süper yıldız, Galatasaray formasıyla ilk derbi heyecanını yaşayacak. Falcao hiç kuşkusuz kritik maçta takımının en büyük kozu olacak. 

Son 10 yıla damga vuran bir golcü olan Falcao, atmosferi büyük maçları bir başka oynuyor. Yıldız futbolcu, Monaco ve A.Madrid formasıyla ligde 30 kez büyük maça çıktı.

Monaco'da oynarken Nice'e karşı Cote d'azur derbisinde ter döken Falcao, ligin büyük takımlar PSG, Lyon ve Marsilya önünde de oynadı. 23 maçta ağlara 12 gol bıraktı.

MADRİD DERBİSİNDE 2 GOL

Yıldız futbolcu Atletico'da ise Real Madrid derbisinin heyecanını yaşarken, Barcelona önüne de çıktı. Falcao 7 karşılaşmada takımına 5 gollük katkı yaptı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...