Bahtı Kara Kartal

Bahtı Kara Kartal

SPOR Haberleri

İngiliz ekibinin karşısına rotasyonlu kadroyla çıkan siyah-beyazlılar taraftarını yine kahretti. Uzatmada Willy Boly'nin golüne teslim olan Abdullah Avcı'nın takımı UEFA Avrupa Ligi'ndeki ikinci maçında puansız kaldı.

MURAD TAMER

Olacak iş değil! Son beş maçını kazanamayan Beşiktaş sezonun en iyi futbolunu oynamasına rağmen uzatmaların son anlarında yediği golle Wolverhampton'a da yenildi: 0-1. UEFA Avrupa Ligi'ndeki ilk grup maçında deplasmanda Slovan Bratislava'ya 4-2 kaybeden temsilcimiz, bu sonuçla puansız kalarak son sırada yer aldı. Sahada 4-1-3-1 dizilişiyle yer alan siyah-beyazlılar, İsabetli pas alışverişleriyle ve sıkı presle rakibi göz açtırmadı. Avcı'nın ekibi birinci ve ikinci bölgedeki başarısını, İngiliz ekibinin kalabalık bir şekilde savunma yapması sebebiyle hücumda sergileyemedi. Güven Yalçın'ın sakatlanarak oyundan çıkması ve Umut Nayir'in girmesiyle daha çok kanatlardan akın etmeye başlayan siyah-beyazlılar, oyunu tamamen rakip yarı alana yıktı.

Boly kahretti
İlk yarının sonunda yaşanan karambolde top Wolverhampton kalesinin direğine takıldı. Siyah-beyazlılarda Abdullah Avcı ikinci yarıya başlarken değişiklik yapmazken, misafir ekipte Neto'nun yerine Traore girdi. Wolverhampton'ın katı savunması devam ederken, siyah-beyazlılar seri paslaşmalarla boşluk bulmaya çalışıyordu. Vida'nın 68. dakikada kale ağzından yaptığı kafa vuruşu direğin dibinden auta çıkınca tribünler saç baş yoldu. Hırvat stoper ardından bir defa daha kaleyi yokladı top yine az farkla dışarı çıktı. Abdullah Avcı 79'da Dorukhan'ı çıkarıp Oğuzhan'ı, ardından Lens'in yerine Gökhan'ı oyuna aldı. Oyunun son 5 dakikasında İngiliz ekibinin baskısı vardı. Uzatmaların son dakikasında İngiliz ekibin stoperi Boly ceza sahası içinde bomboş kaldı ve yaptığı vuruşla siyah-beyazlı tribünleri kahreden golü attı: 0-1.

PROTESTOYA DEVAM
Beşiktaşlı taraftarlar, yönetime yaptığı protestoları dün de sürdürdü. Karşılaşma öncesi tribünlerden "Yönetim istifa" tezahüratları yükseldi. Öte yandan dünkü karşılaşmaya beklenen ilgi yoktu. Maçı 25 bin civarında siyah-beyazlı, bin kadar da İngiliz taraftar izledi.

HER ŞEY TERS GİTTİ
Beşiktaş'ta dünkü maçta midesinde problem yaşayan Diaby, sakatlığını tam olarak atlamayan Ruiz kadroda yoktu. On bire yazılan N'Koudou'nun ise ısınma esnasında migreni tutunca kadrodan çıkarıldı. İlk yarıda kasığından sakatlanan Güven 27. dakikada oyundan alındı.

VIDA ENGELLEDİ
Karşılaşmanın 84. dakikasında yerini Gökhan Gönül'e bırakan Jeremain Lens oyundan çıkarken, tribünlerden yükselen ıslığı kaptan olarak sahaya çıkan Domagoj Vida engelledi. Hırvat futbolcu, ıslıklama esnasında tribünlere dönerek sakin olmalarını işaret etti.

 

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...