Fenerbahçe'nin Vedat Muriç için isteyeceği rakam belli oldu!

Düzenleyen:
Fenerbahçe'nin Vedat Muriç için isteyeceği rakam belli oldu!

SPOR Haberleri

Sezon başında Çaykur Rizespor'dan Fenerbahçe'ye transfer olan ve hem kulüp performansıyla hem de milli takımdaki performansıyla Avrupa devlerinin dikkatini çeken Vedat Muriç ile ilgili flaş bir iddia gündeme geldi. İngiliz medyası, Vedat Muriç’i yakından takip eden Tottenham’ın Fenerbahçe’ye Ocak ayında teklifte bulunacağını yazdı.

Performansıyla birçok dev kulübün takibine giren Vedat Muric için ilk somut adım atılmak üzere! İddialara göre; Vedat'ı Fenerbahçe'nin tüm maçlarında izleten Tottenham, golcü ismi milli maçlarda da markaja alacak. İngiliz ekibinin ara transfer döneminde Vedat Muric'i kadrosuna katmak istediği konuşuluyor.

Teklifin cazip olması şart

Ocak ayında Tottenham'ın Fenerbahçe'nin kapısını çalacağını söyleyen Sport Witness, rakamdan ise bahsetmedi. Fenerbahçe'nin Vedat'ı satması için de teklifin çok cazip olması gerekiyor.

25 milyon euro

Fenerbahçe yönetiminin Çaykur Rizespor'dan sezon başı transfer edilen Vedat için astronomik bir ücret isteyeceği belirtiliyor. Sarı lacivertlilerin isteyeceği rakam 25 milyon Euro.

2023'e kadar sözleşmesi var

Vedat Muriç'in sarı lacivertli kulüple 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

25 yaşındaki forvet sezon başında Rize'den 3.5 milyon Euro'ya transfer edilmişti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...