İlkay Gündoğan ve Emre Can'dan 'asker selamı' açıklaması

Düzenleyen:
İlkay Gündoğan ve Emre Can'dan 'asker selamı' açıklaması

SPOR Haberleri

Almanya Milli Takımı'nda forma giyen İlkay Gündoğan ve Emre Can, Cenk Tosun'un golü sonrası millilerin 'Asker Selamı' fotoğrafını beğendi. Ardından beğeni geri çekilirken Kicker, bu oyunculardan konuyla ilgili kısa görüş aldı.

Almanya Milli Takımı'nda oynayan İlkay Gündoğan ve Emre Can'ın, Cenk Tosun'un golü sonrasında milli oyuncularımızın yaptığı 'Asker Selamı' fotoğrafını sosyal medyada beğenmesi Almanya'da ilginç şekilde gündem oldu.

Cenk Tosun'un paylaşımını önce beğendikten sonra geri çeken İlkay Gündoğan, Kicker'a verdiği demeçte "Politik olacağını düşündüğüm için beğeniyi geri çektim. Geçen senenin ardından yapmak isteyeceğim tek şey politik bir açıklama yapmak" ifadelerini kullandı.

Haberde Emre Can'ın ise "Ben içeriğinde ne olduğuna dikkat etmeden beğendim. Ben barışçıl bir insanım." ifadelerini kullandığı belirtildi. (Hürriyet)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...