Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Türkiye Romanya maçının bilet satışı başladı

/ Kaynak: CHA
Türkiye Romanya maçının bilet satışı başladı

SPOR Haberleri  / CHA

Türkiye'nin 10 Eylül Salı günü Romanya ile deplasmanda oynayacağı 2014 FIFA Dünya Kupası Elemeleri D Grubu maçının biletleri satışta.

A Milli Futbol Takımı'nın, 10 Eylül Salı günü Romanya ile deplasmanda oynayacağı 2014 FIFA Dünya Kupası Elemeleri D Grubu maçının biletleri TFF.ORG'dan satışa sunuldu. Bükreş'teki National Arena Stadyumu'nda saat 21.00'de başlayacak karşılaşmanın biletleri, Türk taraftarlara 1. kategori 105, 3. kategori 27 ve 4. kategoride 14 TL'den satılacak. İnternet üzerinden alınan biletler, Romanya'daki TFF Dağıtım Noktası'ndan dağıtılacak. Bir kişinin 4 bilet alabildiği uygulamada biletler, sahiplerine, başvuruda kullandıkları pasaport veya TC Nüfus Cüzdanı'nı ibraz etmeleri koşuluyla teslim edilecek. TFF Dağıtım Noktası'nın yeri ve dağıtım tarihi, TFF.ORG'dan ilerleyen günlerde duyurulacak ve bilet sahiplerine e-mail yoluyla bildirilecek.


SPOR
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...