Fransız rejisi Türk futbolcuların asker selamı verdiği gol sevincini ekrana yansıtmadı

Düzenleyen:
Fransız rejisi Türk futbolcuların asker selamı verdiği gol sevincini ekrana yansıtmadı

SPOR Haberleri

Avrupa Şampiyonası Elemeleri H Grubu 8. maçında Fransa ile Türkiye karşı karşıya geldi. Maç yayınını gerçekleştiren Fransız rejisi skandal bir harekete imza atarak A Milli Takımımızın asker selamı verdiği gol sevincini ekrana yansıtmadı.

Avrupa Şampiyonası Elemeleri H Grubu 8. maçında Fransa, Türkiye'yi ağırladı. Maça ise yayının üstlenen Fransız rejisinin skandal hareketi damga vurdu. Fransız rejisi Türkiye'nin asker selamı verdiği gol sevincini ekrana yansıtmadı.

TÜRK TARAFTARLAR ÇİLEDEN ÇIKTI
Skandal olay şu şekilde yaşandı. Fransa karşısında beraberliği yakalayan A Milli Takımımız gol sevincinde asker selamı verdi. Fakat Fransız rejisi o anları televizyon ekranlarına yansıtmadı. Rejinin bu hareketi maçı TV'den takip eden Türk taraftarları çileden çıkardı.

"RESMEN SKALDAL"
Taraftarlar Fransız rejisini bu hareketine sert tepki gösterdi. Bir sosyal medya kullanıcısı konuyla ilgili "Fransız rejisi asker selamımızı yayınlamadı. Resmen skandal." ifadelerini kullandı. Başka bir sosyal medya kullanıcısı ise, "Avrupa'nın asker selamımıza bile tahammülü yok." ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...