Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fatih Terim Galatasaray ve Milli Takım'ı beraber çalıştıracak

Fatih Terim Galatasaray ve Milli Takım'ı beraber çalıştıracak

SPOR Haberleri

Fatih Terim, sezon sonuna kadar Galatasaray ve Milli Takım'ı birlikte çalıştırdıktan sonra sezon sonunda sarı-kırmızılı ekipten ayrılacak.

Abdullah Avcı'nın istifasının ardından boşalan milli takım teknik direktörlük koltuğu için konuşulan Fatih Terim ismi gündeme bomba gibi düştü. Dün akşam saatlerinde tecrübeli teknik adam ile görüşmek için Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'dan izin alan TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Terim ile bugün sabah saatlerinde kahvaltıda buluştu.
Yıldırım Demirören'in evinde gerçekleşen ve Ufuk Özerten, Servet Yardımcı, Göksel Gümüşdağ gibi isimlerin de hazır bulunduğu toplantıda, Fatih Terim'e 4 yıllık sözleşme teklif edildi. Terim yapılan teklifi kabul ederse, bu sezon sonunda Galatasaray'ın başından ayrılarak milli takımın başına geçecek.


SEZON SONUNA KADAR KADRO SEÇİCİ
İlk etapta hem Galatasaray'ı hem de Milli Takım'ı birlikte çalıştıracak olan Terim, 2014 Dünya Kupası Elemeleri'nin kalan son dört maçında daha çok kadro seçici olarak görev yapacak. Takımı ise Terim'in belirleyeceği antrenörler yönetecek.


ASIL DEVRİM SEZON SONUNDA


Demirören'in evindeki zirveden çıkan karara göre Fatih Terim, sezon sonunda Galatasaray'daki görevinden ayrılarak, kuracağı ekibiyle milli takımın başına geçecek.
Kadrosuna Oğuz Çetin ve Metin Tekin gibi isimleri dahil etmeyi planlayan Fatih Terim, Milli Takım'da da Galatasaray'da yaptığı gibi yeni bir futbol anlayışı yerleştirecek. Koşan, basan ve tempolu oynayan bir takım oluşturmayı planlayan başarılı teknik adam, milli takımda da köklü değişikliklere gitmeye hazırlanıyor.


GALATASARAY NE YAPACAK?
Fatih Terim'in milli takımın başına geçme ihtimalinin belirmesinin ardından en çok merak edilen konulardan biri de Galatasaray'ın Terim'den sonraki teknik direktör adayları.
Göreve gelirken, yardımcıları Hasan Şaş ve Ümit Davala'dan birini halefi olarak yetiştirmek istediğini belirten Terim; bu planını uygulayamayacak gibi gözüküyor. Sarı-kırmızılı cephede Terim'in takımdan ayrılması durumunda kapısı çalınacak ilk isim ise Belçikalı teknik adam Eric Gerets olacak.
2005-2006 ve 2006-2007 sezonlarında Galatasaray'ı çalıştıran başarılı teknik adam, Aysal'ın danışmanı olan Bülent Tulun'un önereceği ilk aday olarak gösteriliyor.
(Fotospor)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...