Galatasaray, Real Madrid'e direnemedi; hasret devam etti

Düzenleyen:
Galatasaray, Real Madrid'e direnemedi; hasret devam etti

SPOR Haberleri

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 3. maçında evinde Real Madrid'e 1-0 mağlup olarak ilk 3 maçı galibiyetsiz tamamladı. Eflatun beyazlılar ise bu sonuçla ilk galibiyetini aldı. Bu sonuçla temsilcimizin Avrupa kupalarındaki galibiyet hasreti 10 maça çıktı.

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 3. maçında Galatasaray, evinde Real Madrid'e 1-0 yenildi ve gruptaki ilk 3 maçını galibiyetsiz tamamladı. Gruptaki ilk galibiyetini alan eflatun beyazlılar ise bu sonuçla puanını 4'e yükseldi. Bu sonuçla sarı kırmızılıların Avrupa kupalarındaki galibiyet hasreti 10 maça çıktı.

Galatasaray 0-1 Real Madrid 
 
90' Real Madrid'de Tony Kroos sarı kart gördü.Sarı Kart - Toni Kroos
84' Galatasaray gole yaklaştı. Ömer Bayram'ın sağ kanattan adrese teslim ortasında Nzonzi ön direkte kafayı vurdu ancak top çerçeveyi bulmadı.
Oyuncu Değişikliği 82' Real Madrid'de bir değişiklik daha. Rodrygo'nun yerine Jovic oyuna girdi.Rodrygo - Luka Jovic
Oyuncu Değişikliği 78' Real Madrid'de Valverde yerini James Rodrigues'e bıraktı.Federico Valverde - James Rodríguez
Oyuncu Değişikliği 78' Real Madrid'de Hazard çıktı. Vinicius Junior oyuna girdi.Eden Hazard - Vinícius Júnior
Oyuncu Değişikliği 77' Galatasaray'da Emre Mor oyuna girdi. Serı çıktı.Jean Michaël Seri - Emre Mor
Sarı Kart 69' Galatasaray'da Nzonzi sarı kart gördü.Sarı Kart - Steven Nzonzi
66' Galatasaray'da Belhanda dışarı alındı. Ömer Bayram oyunda.Younès Belhanda - Ömer Bayram
Pozisyon 65' Real Madrid'de Hazard inanılmaz bir pozisyon kaçırdı! Benzema'nın pasıyla ceza alanı içine giren Hazard, Muslera'dan sıyrıldı. Boş kaleye vuruşunda top üst direkten döndü.
Pozisyon 59' Benzema'nın pasında Hazard sol çaprazdan kaleye sokuldu. Direk dibine vuruşunda Muslera çok iyi yer tuttu ve gole izin vermedi.
Pozisyon 53' Benzema, Galatasaray savunmasının arkasına sarktı. Sağ çaprazdan vuruşunda Muslera'dan kritik bir kurtarış geldi.
Pozisyon 52' Galatasaray'da Nagatomo'nun sol kanattan ceza alanı içine ortasında Real Madrid savunması penaltı noktası üzerinde topu uzaklaştırdı.
İkinci yarıya Real Madrid başladı.
Oyuncu Değişikliği 45' Galatasaray'da Feghouli oyuna girdi. Ryan Donk ikinci yarıda yok.Ryan Donk - Sofiane Feghouli
Devre Arası Karşılaşmanın ilk yarısı Real Madrid'in 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.
39' Galatasaray beraberlik golüne çok yaklaştı! Babel sol kanattan ceza alanı içindeki Belhanda'da nefis bir pas verdi. Belhanda müsait pozisyonda etkisiz bir vuruş yaptı. Courtois üzerine gelen topta hata yapmadı.
Pozisyon 34' Galatasaray yine etkili geldi. Sol kanattan ceza alanı içine doldurulan topu son anda kale önünde Marcelo uzaklaştırdı.
Pozisyon 27' Real Madrid tehlikesi! Ceza sahasının sol çaprazında Luyindama ile bire birde kalan Hazard'ın vuruşu Muslera'nın kucağında kaldı.
23' Galatasaray etkili geldi. Nagatomo'nun sol kanattan ortasında Andone kafayı vurdu. Top az farkla üstten auta çıktı.
18' Real Madrid, Kroos'un golüyle 1-0 öne geçti!Gol - Toni Kroos
10' Galatasaray'da Belhanda serbest vuruşu kullandı. Andone penaltı noktası üzerinde vuruşunu yaptı! Kaleci Courtois köşeye giden topu son anda kornere çeldi! Bir kez daha gole yaklaştık.
9' Galatasaray gole çok yaklaştı! Belhanda, Real Madrid savunmasının arkasına sarkan Andone'ye nefis bir pas verdi. Andone kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda vuruşunu yaptı. Kaleci topu çıkardı!
Pozisyon 7' Galatasaray çıkarıken topu kaptırdı. Kroos ceza alanına girer girmez vuruşunu yaptı. Savunmaya çarpan top kornere çıktı.
3' Galatasaray Babel'le sol kanattan geldi. Hollandalı futbolcunun yerden ortasında son anda Andone'den önce Ramos araya girdi.
Maç Başladı 1' Karşılaşmaya Galatasaray başladı!

Galatasaray, Real Madrid'e direnemedi; hasret devam etti

İlk 11'ler

Galatasaray: Muslera, Mariano, Christian Luyindama, Ryan Donk, Marcao, Yuto Nagatomo, Stevn Nzonzi, Jean Michael Seri, Younes Belhanda, Ryan Babel, Florin Andone

Real Madrid: Thibaut Courtois, Dani Carvajal, Sergio Ramos, Raphael Varane, Marcelo, Carlos Casemiro, Toni Kroos, Federico Valverde, Rodrygo, Eden Hazard, Karim Benzema

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...