Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beşiktaş'ta Diaby müjdesi

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Beşiktaş'ta Diaby müjdesi

SPOR Haberleri  / İHA

Beşiktaş'ta Galatasaray derbisi öncesinde Diaby ve Burak Yılmaz'ın durumlarının iyiye gittiği öğrenildi. Bu isimlerden Diaby'nin yarın forma giymesi beklenirken, Burak Yılmaz'ın durumu ise bu akşam yapılacak olan idmandan sonra belli olacak.

Beşiktaş'ta yarın oynanacak olan Galasaray derbisi öncesinde takımın sakat oyuncularından Diaby ve Burak Yılmaz'ın oynama ihtimalleri belirdi. Bu hafta boyunca yapılan tedaviye olumlu yanıt veren iki futbolcudan Diaby'nın oynayabilecek durumda olduğu öğrenilirken, Burak Yılmaz'ın ise durumu, bu akşam yapılacak olan antrenmandan sonra netlik kazanacak. Ancak sakatlığı bulunan diğer isimlerin ise forma giymesi zor. Beşiktaş, Galatasaray karşısına Gökhan Gönül, N'Koudou, Victor Ruiz ve Douglas'tan yoksun olarak çıkacak.
Ankaragücü maçında dizinden sakatlanan Diaby'nin sağ diz iç yan bağlarında grade 1 yırtık tespit edilmişti. Burak Yılmaz'ın ise sağ kasığında zorlanmaya bağlı kanama meydana gelmişti. İki futbolcunun da Galatasaray maçına yetişmesi bekleniyor.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...