Fatih Terim kararını verdi

/ Kaynak: İHA
Fatih Terim kararını verdi

SPOR Haberleri  / İHA

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, teknik direktör Fatih Terim'in milli takımı 4 maç çalıştırması için izin verdiklerini açıkladı.

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Abdullah Avcı'dan boşalan A milli Takım teknik direktörlük koltuğu için TFF'nin düşündüğü ve görüşme yaptığı Fatih Terim'in ancak 'danışman' sıfatıyla Mayıs 2014'e kadar görev alabileceğini açıkladı.İşte Aysal'ın açıklaması; nbsp;"Galatasaray Spor Kulübü, Milli Takımın geleceğine ilişkin üzerine düşen görevleri geçmişte olduğu gibi bugün de yapmaya hazırdır.Bununla beraber, Şampiyonlar Ligi, Süper Lig ve Türkiye Kupası sürecinde önemli hedefleri olan Galatasaray'ın bu yıl ve önümüzdeki yıllarda da ilişkili planları doğrultusunda kurulmuş olan düzeninde herhangi bir zarara uğramaması, yurtdışında Türkiye'yi layıkıyla temsil edebilmesi de Kulübümüzün görevi ve yüksek menfaatleri gereğidir. Doğal olarak bugüne kadar başarısı herkesçe görülmüş idari teknik sportif direktörümüze ihtiyacımız son derece açıktır. Bu vesileyle teklifimiz, hocamızın önümüzdeki Mayıs ayına kadar oynanacak karşılaşmalarda Milli Takımımızın başında teknik direktör sıfatıyla sahaya çıkması ve de önümüzdeki Mayıs 2014'e kadar Türk futbolunun yeniden yapılanması için gerekli çalışmalara Danışman sıfatıyla destek vermesi şeklinde oluşmuştur. Kulübümüz ve Hocamız bu süreçte herhangi bir maddi beklenti içinde de olmayacaktır. Bu arada, yanlış anlamalara mahal vermemek için, şahsen daha önce verdiğim demeçlerde de belirttiğim gibi Hocamız Sayın Fatih Terim'i uzun vadeli Galatasaray İdari Teknik Sportif Direktörü olarak görmek istediğimi belirttiğimi de burada tekrar ifade etmek isterim."


SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...