Manuel Fernandes'i yeni statü kurtaracak

Manuel Fernandes'i yeni statü kurtaracak

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ta Manuel Fernandes'in bitecek sözleşmesinin sancıları devam ediyor. Portekizli yıldız, Tromsö maçında oynasa da yeni statü onu kurtaracak.

Beşiktaş'ta geleceği belirsizliğini koruyan Manuel Fernandes'in Tromsö maçıyla takımda kalacağı iddia edildi. İddia, Tromsö maçında Portekizli futbolcunun sahaya çıkması durumunda başka bir takıma transferinin gerçekleşmeyeceği yönündeydi. UEFA'nın değişen statüstüne göre ise Fernandes'e Tromsö maçlarından sonra da transfer yolu açık. Play-off turlarında forma giyen bir futbolcu yeni bir takıma transfer olması durumunda takımının Avrupa'da oynayacağı grup maçlarında forma giyebilir. Sözleşmesi sezon sonu sona erecek ve Ocak ayından itibaren FIFA kuralları gereği başka takımlarla görüşme yapabilecek, Fernandes'i ikna turları sürüyor. (sporx)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...