Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şok iddia! Falcao gelmeden önce sakat olduğu biliniyordu

Düzenleyen: / Kaynak: Takvim
Şok iddia! Falcao gelmeden önce sakat olduğu biliniyordu

SPOR Haberleri  / Takvim

Yıllık 7 milyondan 3 sezonluk 21 milyon euro'luk sözleşme imzaladı. Geldiği günden beri 4 maç oynadı, 1 gol attı. Bu süreçte ortaya bomba bir iddia atıldı: Falcao sakat olduğu bilinerek alındı.

Yıllık 7 milyondan 3 sezonluk 21 milyon euro'luk sözleşme imzaladı. "Sakatım" diyerek idmanlara dahi çıkmadı. Terim "Müsait olunca oynatacağız" açıklamasını yaptı. Kulüp doktoru da "Tedavisi tamamlandı ama oynamıyor" diye patladı.

Doktor tepkiler üzerine kendi açıklamasını yalanladı. Ortaya bomba bir iddia atıldı: Falcao sakat olduğu bilinerek alındı.

Cimbom'da Falcao krizi derinleşiyor...

Fatih Terim'in 7 milyon Euro maaşı olan Kolombiyalı yıldızla ilgili "Müsait olursa oynar" demesinin ardından doktor Yener İnce'nin sözleri gündemi sarstı. İnce gazetecilere sohbet sırasında "Falcao sakat değil" ifadesini kullandı. Bu sözlerin habere dönüşmesi sonrası İnce mecburen yalanlama yapmak zorunda kaldı.

Fakat asıl bombayı patladı. Yener İnce'nin Falcao'nun sakatlık problemini transfer öncesinde tespit ettiği ortaya çıktı. İnce hem Monaco kulübünden gelen sonuçlarda hem de İstanbul'da yapılan sağlık taramalarında Falcao'nun tendonunda çökme belirledi.

İnce'nin teknik heyet ve yönetime "Bu sakatlık başımızı ağrıtabilir" ifadesini kullandığı da öğrenildi. Ama doktorun bu şok ifadesine rağmen büyük taraftar baskısı nedeniyle Falcao'nun transferi gerçekleşti.

Galatasaray kulübü Falcao'nun sakatlığıya ilgili ilk kez açıklama yaptı. Kolombiyalı yıldızın 'aşil tendinopatisi' teşhisi ile tedavisinin sürdüğü belirtildi.

Falcao'nun eşi Lorolei Toron, bir taraftarın "Evinize dönün" yorumuna, "Özür dilerim ama G.Saray bizim evimiz. Burada savaşacağız" cevabını verdi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Takvim
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...