Roberto Carlos'tan Fatih Terim'e övgü

/ Kaynak: AA
Roberto Carlos'tan Fatih Terim'e övgü

SPOR Haberleri  / AA

Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos, Milli Futbol Takımı Teknik Direktörlüğü için anlaştığı Fatih Terim'in çok deneyimli bir insan olduğunu söyledi.

Kulüp tesislerindeki antrenmanın ardından basın mensuplarının sorularını cevaplayan Carlos, ligin ikinci haftasında Torku Konyaspor ile yapacakları maçın hatırlatılması üzerine, "Zor bir maç olacak. Torku Konyaspor, Fenerbahçe'ye karşı güzel bir galibiyet aldı, buraya moralli gelecekler. Biz de kazanmak istiyoruz" diye konuştu. Bir gazetecinin, takımla antrenmanlara çıkan ancak yabancı kontenjanı nedeniyle sözleşme imzalanamayan Fas asıllı Fransız orta saha oyuncusu Mehdi Taouil'in son durumunu sorması üzerine Carlos, takımdan ayrılacak iki yabancı futbolcunun durumlarının netleşmesinin beklediklerini belirtti.
- Fatih Terim'e övgü
TFF'nin, A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörlüğü için Fatih Terim ile anlaşmaya varmasıyla ilgili düşünceleri sorulan Carlos, "Fatih Terim çok iyi bir hoca, çok deneyimli, gerçekten başarılı, profesyonel bir insan. Milli takıma da TFF'ye de hayırlı olsun. Milli takımın, Fatih Terim ile çok iyi yerlerde devam edeceğini düşünüyorum" dedi. Orta saha oyuncusu Burhan Eşer de Kayserispor maçında mağlup olmalarına rağmen çok iyi oynadıklarını belirtti. Torku Konyaspor maçıyla taraftarlarının önüne çıkacaklarını aktaran Eşer, "Hedefimiz kesinlikle 3 puan. Sezonun ilk 3 puanını taraftarlarımızla beraber almak istiyoruz" ifadesini kullandı.
- İdman
Sivasspor, kulüp tesislerinde yaptığı antrenmanla Torku Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü. Pas çalışmasıyla başlayan antrenman, çift kale maçla sona erdi. Girdiği ikili mücadelede dizinden sakatlanan Kamil Grosicki, idmanı yarıda bıraktı.
Antrenmanda, Abdulkadir Özgen ile UEFA Disiplin Kurulu'nun Fenerbahçe'ye verdiği Avrupa kupalarından men cezasıyla ilgili Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'ne yaptığı başvurunun görüşüleceği duruşmalı toplantıya katılmak üzere İsviçre'nin Lozan kentine gittiği belirtilen kaleci Korcan Çelikay yer almadı.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...