Kardemir Karabükspor'da transfer

/ Kaynak: AA
Kardemir Karabükspor'da transfer

SPOR Haberleri  / AA

Kardemir Karabükspor'un, İngiltere'nin Blackburn Rovers takımında forma giyen Morten Gamst Pedersen ile anlaştığı bildirildi.

Kulüp Başkanı Mustafa Yolbulan, yaptığı açıklamada, forvet alanındaki sıkıntılarını aşmak için yapılan çalışmalar sonunda Pedersen ile anlaştıklarını, futbolcunun Karabük'e gelerek sözleşme imzalamasını beklediklerini söyledi. Pedersen ile 2 yıllık sözleşme yapacaklarını ifade eden Yolbulan, "Transfer henüz gerçekleşmiş değil ancak anlaşma yapıldı. Yarın sağlık kontrolünden geçmesini ve imza atmasını bekliyoruz. Bir forvet transferi daha olabilir. Bunun çalışmalarını arkadaşlarımız sürdürüyor. Teknik heyetimizin istekleri doğrultusunda Kardemir Karabükspor için en iyisini yapmaya çalışıyoruz" diye konuştu. Öte yandan, takımın genç futbolcusu Umut Sözen'in nbsp;PTT 1. Lig ekiplerinden Manisaspor'a 1 yıllığına kiralandığı duyuruldu.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...