Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fatih Terim imzayı attı, işte ilk sözleri

Fatih Terim imzayı attı, işte ilk sözleri

SPOR Haberleri

A Milli Takım ile anlaşan Fatih Terim için, TFF'nin İstinye'deki binasında imza töreni gerçekleştirildi

A Milli Takım'ın yeni teknik direktörü Fatih Terim, TFF'nin İstinye'deki binasında sözleşme imzalıyor. Terim sezon sonuna kadar Galatasaray'ı ve Milli Takım'ı birlikte çalıştıracak. Törende konuşan TFF Başkanı Yıldırım Demirören, "Aldığımız neticeler sonucu Avcı ile yollarımızı ayırdık. Türk nbsp;futbolunda sorunlar çok. Bu sorunları çözecek tecrübeli, başarıya aç bir hoca düşündük ve Terim'le görüşme gerçekleştirdik. Yine Galaasaray'dan izin alarak bugün imzayı atıyoruz. Ünal Aysal ve Galatasaray camiasına teşekkür ediyorum. Hocamıza da bu görevi kabul ettiği için teşekkür ediyorum. Hocamız bizden inatla para talep etmiyor" dedi.

Fatih Terim şunları söyledi:
"Bana olan sevgilerinden, güvenlerinden dolayı sonsuz teşekkürler. Ülke, bayrak, Milli Takım olunca hizmet kaçınılmaz oluyor. Şekle birçok şey söylenebilir ama özü bu. 15 gün sonra da maç var. Onun kampında birçok şeyi paylaşırız. Ülke insanı Türk futbolu etrafından birleşir. Buranın yabancısı değilim. Konu ay-yıldız olunca, kulübümün de anlayışıyla bu görev kaçınılmaz. Tek başımıza hiçbir şey yapamayız. Hep beraber olacağız. Hepimizin özlediği yerlere kavuşacağız. Bunun için de mayısa kadar süratlice görev bölümleri yapacağız. Çalışmak bizde sorun değil. Teşhisleri koyup tedavilerine başlama niyetindeyiz. Özlediğimiz yerlere gelmek için çalışacağız. Hepimize hayırlı olsun."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...