Süper Lig kulüplerinden Fatih Terim'e tam destek

Süper Lig kulüplerinden Fatih Terim'e tam destek

SPOR Haberleri

Spor Toto Süper Lig kulüplerinin yöneticileri, A Milli Futbol Takımı başına getirilen Fatih Terim'in başarılı olacağı görüşünde birleşti.

Süper Lig kulüplerinden bazı yönetici ve teknik direktörlerin yorumları şöyle: Beşiktaş Futbol A Takımı'ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kavalcı: "Türkiye Futbol Federasyonu böyle bir karar almışsa biz de saygı duyarız. Umarız Türk futbolu için hayırlı olur. Beşiktaş adına bu durumla ilgili farklı bir düşüncemiz yok. Fatih Terim'in hem Galatasaray, hem de Milli Takımı çalıştıracak olması Beşiktaş adına olumlu veya olumsuz bir durum oluşturmaz. Biz kendi mücadelemizi etmeye devam edeceğiz." nbsp;Trabzonspor Futbol Genel Direktörü Ünal Karaman: "Milli Takım için hayırlısı olsun. Ülke futbolumuz için hayırlısı olsun. Sonuçta Fatih Terim ülke futbolunu ve Milli Takım'ı yakından tanıyan bir insan. Başarılı olmaması için bir engel yok."
nbsp;
Bursaspor Kulübü İkinci Başkanı Rıdvan Şen: "Fatih Terim'in teknik direktörlüğü tartışılmaz. Milli takımdaki başarısı da tartışılmaz. Milli Takım'ın önünde 4 tane önemli maçı var. Futbolda her şey olabilir. O yüzden şu an için Fatih Terim iyi bir seçim. Hayırlı olsun." nbsp;Gaziantepspor Teknik Direktörü Bülent Uygun: "Fatih Terim, bu ülkede çok büyük başarılar elde etmiş, çok özel bir hoca. Milli takım için de en uygun isim. Ben inanıyorum 4 maçta da 4 galibiyet alarak, bu süreci en güzel şekilde yapacaktır." nbsp;Kasımpaşa Kulübü Başkanvekili Hasan Hilmi Öksüz: "Fatih Hoca'yı her zaman takdir eden, kendisine saygı duyan biriyim. Hatta zamanında A Milli Takım'ı bırakmaması gerekirdi. Bu görev için yerli hocalar arasında bir numaradır. Yabancı teknik direktörlere bile kendisini tercih ederim. Hem Galatasaray, hem Milli Takım'ı çalıştıracak olmasına uzun vadede karşıyım, ama yeni bir hoca bulunana kadar olumlu bakıyorum. Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos: "Daha önce Brezilya'da da benzer olay yaşanmıştı. Türkiye'de Fatih Terim gerçekten iyi bir hoca. Onun milli takımda başarılı olacağına inanıyorum. Türkiye ve Futbol Federasyonu için hayırlı olsun"
nbsp;
Medical Park Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, "Kimseyi eleştirmek istemiyorum ancak, Süper Lig'de oynayan bir takımın teknik direktörü olan bir kişinin aynı zamanda federasyona bağlı bir takımın başına geçmesi nasıl olacak göreceğiz. Bu konuyu Galatasaray'ın bir maçını izledikten sonra konuşmak gerek. Hakemin Galatasaray'a olan tavrını görmeliyiz. Ancak Fatih Terim'in hocalığına bir şey demiyorum. Torku Konyaspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker: "Abdullah Avcı istifa ettikten sonra bir şey olması lazımdı. Şu anda en formda kimse, onu kim hak ediyorsa oraya getirdiler. Fatih Terim'in en doğru isim olduğunu düşünüyorum. Milli Takım'ın en doğru hamleyi yaptığına inanıyorum. İnşallah bundan sonra milli takım başarılı olur. Şu an en formda kim diye bana sorarsanız, Fatih Hoca her zamanda formdaydı. Dolayasıyla en hak eden isim olarak oraya geldi. Tabii ki Abdullah Avcı da değerli hocalardan bir tanesi. Ama maalesef şanssız bir dönem geçirdi.",
(Skorer)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...