Milli Takım'ın Sportif Direktörü Fatih Terim

Milli Takım'ın Sportif Direktörü Fatih Terim

SPOR Haberleri

TFF'den Fatih Terim'e gelen yıllık teklifi geri çeviren Galatasaray Teknik Direktörü, son anlaşma ile yıl sonuna kadar 2 takımı da çalıştıracak.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun 4 yılık teklifini geri çeviren başkan Ünal Aysal, bu yıl ve önümüzdeki yıllardaki planları doğrultusunda kurulmuş olan düzenin herhangi bir zarara uğramasını istemediklerini söyledi. Aysal, "Fatih Terim'i uzun vadeli olarak Galatasaray İdari Teknik Sportif Direktörü olarak görmek istiyoruz" diye konuştu. Federasyonun teklifiyle ilgili toplantıda Aysal ile Terim, sezon sonunda bitecek sözleşmesinin uzatılması konusunda da anlaşmaya vardılar. Ancak bu prensip anlaşması şimdilik resmi bir sözleşmeye dökülmüş değil. 2014 Mayıs ayı sonrasında Galatasaray ile sözleşme yenileyecek olan Fatih Terim oluşacak yeni şartları istenirse TFF ile yeniden belirleyecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...