Portekiz Milli Takımı'ndan asker selamlı paylaşım!

Düzenleyen:
Portekiz Milli Takımı'ndan asker selamlı paylaşım!

SPOR Haberleri

Neredeyse tüm Avrupa'nın eleştirdiği asker selamı gol sevinci ile ilgili Portekiz'den şaşırtan bir paylaşım geldi.

Portekiz, EURO 2020 elemelerinde sahasında Litvanya'yı 6-0 yenerken maç anında atılan bir paylaşım karşılaşmanın önüne geçti!

Portekiz Milli Takım Twitter hesabı, gol atan futbolcuların sevinçlerini fotoğrafla paylaştı. Üçüncü golü atan Pizzi'nin gol sevinci ise 'asker selamı' vererek paylaşıldı.

Hatırlanacağı üzere A Milli takımımızın futbolcuları, Arnavutluk ve Fransa maçlarında gol sevinci olarak asker selamında bulunmuştu. Bu gol sevinci, Avrupa'da uzun süre tartışılmıştı.

PORTEKİZ'İ GÖREN YOK!

Hatta konu, UEFA'ya bile gitmişti. UEFA, Millilerin gol sevinci hakkında soruşturma başlatıldığını duyurmuştu. Ancak aynı Avrupa basını, Portekiz'in bu paylaşımına nedense kayıtsız kaldı!

UEFA'nın bu paylaşım için bir yaptırım uygulayıp uygulamayacağı ise merak konusu oldu. Geçtiğimiz yıllarda da Griezmann ve Ronaldo gibi yıldızlar asker selamında bulunmuştu (Hürriyet)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...