Adana Botaş sezon hazırlıklarını sürdürüyor

/ Kaynak: AA
Adana Botaş sezon hazırlıklarını sürdürüyor

SPOR Haberleri  / AA

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) takımlarından Adana BOTAŞ'ın başantrenörü Aziz Akkaya,' Yeni yabancılar aldık,yeni kan yaptık' dedi

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) takımlarından Adana BOTAŞ'ın başantrenörü Aziz Akkaya, geçen sene takımda forma giyen tüm yabancı oyuncularla yollarını ayırdıklarını belirterek,"Yeni yabancılar aldık,yeni kan yaptık" dedi.Akkaya, takımın Menderes Spor Salonu'ndaki antrenmanının ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, yabancı oyuncular hariç 10 oyuncuyla sezon hazırlıklarını sürdürdüklerini söyledi.Çok istekli olan takımın çalışmalarından memnun olduğunu ifade eden Akkaya, "Biz eski mücadeleci Adana BOTAŞ'ı oluşturmaya çalışıyoruz. Genç, dinamik bir takım oluşturmaya çalışıyoruz, hedefimiz bu. Bunu da başaracağımıza inanıyorum"diye konuştu.Akkaya, şunları kaydetti:"Geçen seneki bütün yabancılarımızı değiştirdik. Yeni yabancılar aldık, yeni kan yaptık. Eski yabancı oyuncular kötü olduğundan değil, bir değişiklik yapmak gerekiyordu onun için yaptık. Yeni bir heyecan yakalamak istedik. Adana BOTAŞ Gençlik Spor'dan 6 oyuncu aldık. Genç oyuncular aldık ve yıldız takımdan oyuncu takviyesi yaptık. BOTAŞ ağırlıklı bir takım yapmaya çalışıyoruz ki seyirciyi buraya çekelim. Seyirciye heyecan verici bir takım oluşturmak istiyoruz. Hedefimiz bütün maçları kazanmak. Tabi ki zor, bunu biliyoruz. Bazı takımlar ligin çok üzerinde ama bizim için fark etmez biz bütün maçları kazanmak için elimizden gelen herşeyi yapmaya çalışacağız."
SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...