Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bafetimbi Gomis'ten yeni Galatasaray paylaşımı!

Düzenleyen: / Kaynak: Hürriyet
Bafetimbi Gomis'ten yeni Galatasaray paylaşımı!

SPOR Haberleri  / Hürriyet

Geçtiğimiz günlerde Galatasaray'a döneceği hakkında paylaşımda bulunan Bafetimbi Gomis, sarı kırmızılı taraftarları heyecanlandıracak bir paylaşım daha yaptı.

Galatasaray'ın geçen sezon başında Suudi Arabistan ekibi Al Hilal'e sattığı Bafetimbi Gomis, sarı kırmızılı ekibi unutamıyor.

Suudi Arabistan'da Asya Şampiyonlar Ligi'ni kazanan ve attığı gollerle şampiyonluğun mimarı olan Fransız golcü, Instagram hesabından Galatasaray hakkında paylaşımlar yapmaya devam etti.

Bafetimbi Gomis, Galatasaray taraftarlarına seslenirken ''Geri döndüğümde her zamankinden daha agresif bir aslan olarak döneceğim'' dedi.

''KİMSE BU SEVGİYİ PARAYLA VEREMEZ''

Fransız golcü, ayrıca ''Kimse bu hissi, sevgiyi parayla veremez. Bu sevinç tamamen bana olan saygı ve sevginin karşılığıydı.'' paylaşımında bulundu.

Gomis, geçtiğimiz günlerde de bir taraftarın geri dön mesajına sosyal medya hesabından cevap vermişti. 34 yaşındaki forvet, paylaşımına ''Teşekkür ederim, ben de sizi seviyor ve özlüyorum. Umarım Aslan birgün Aslantepe'ye geri dönecek.'' notunu düşmüştü.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Hürriyet
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...