Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ferdi Kadıoğlu sosyal medyayı salladı!

Düzenleyen:
Ferdi Kadıoğlu sosyal medyayı salladı!

SPOR Haberleri

Dün akşam oynanan ve 5-2 biten Fenerbahçe-Gençlerbirliği maçına Ferdi Kadıoğlu damga vurdu! Maçın ikinci yarısında oyuna giren ve takımının 4. golünü kaydeden Kadıoğlu, sosyal medyayı adeta salladı. Genç oyuncu ile ilgili binlerce tweet atıldı.

Süper Lig'in 14. haftasında Fenerbahçe, evinde Gençlerbirliği'ni konuk etti. 5-2'lik skorla sona eren karşılaşmada sarı lacivertlilerin 20 yaşındaki genç futbolcusu Ferdi Kadıoğlu, şık bir gole imza attı. Maça 46. dakikada dahil olan Ferdi, 75. dakikada ceza sahası dışından çektiği sert şutla güzel bir gole imza atarak taraftarın alkışını aldı.

TWİTTER'DA TT OLDU

Fenerbahçe formasıyla bu sezon Süper Lig'de ikinci, toplamda da üçüncü golünü atan Ferdi, golden sonra büyük bir sevinç yaşadı. Taraftarlar da maçın bitiminde Ferdi'yi tribünlere çağırarak sevgi gösterilerinde bulundu. Twitter'da da trend topic olan Ferdi ile ilgili on binlerce tweet atıldı.

Ferdi Kadıoğlu sosyal medyayı salladı!

Ferdi Kadıoğlu sosyal medyayı salladı!

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...