Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Rıdvan Dilmen: Galatasaray'ın fikstürü daha iyi

Düzenleyen:
Rıdvan Dilmen: Galatasaray'ın fikstürü daha iyi

SPOR Haberleri

Ünlü futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Süper Lig'deki şampiyonluk yarışını değerlendirdi. Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın 20. haftaya kadar daha rahat bir fikstüre sahip olduğunu ve bu haftaya kadar üst sıralara tırmanacağını iddia etti.

Rıdvan Dilmen, NTV ekranlarında Süper Lig'deki şampiyonluk yarışını değerlendirdi.

Trabzonspor, Galatasaray ve Başakşehir'in önümüzdeki 2 haftada beklentide olacağını kaydeden Dilmen, "Trabzon'um, Galatasaray'ım, Başakşehir'im ben. Sivasspor - Fenerbahçe ve Fenerbahçe - Beşiktaş maçları var. Bu takımların hepsine 3'er puan vermeyeceklerine göre, kayıp olacak" dedi.

20. haftaya kadar yarışta kopma olmayacağını söyleyen yorumcu, "Sivas kazanırsa, Fenerbahçe ile farkı 8'e çıkaracak. Güçlü bir takım, 13-14 oyuncuyla oynuyorlar ama her maçı kazanabilecek şekilde oynuyorlar. Fenerbahçe - Beşiktaş maçı var, Galatasaray evinde oynuyor. 20. haftadan sonra kırılmalar başlar" ifadelerini kullandı.

"GALATASARAY'IN FİKSTÜRÜ DAHA İYİ"

Galatasaray'ın fikstürünün rakiplerine göre daha iyi olduğunu vurgulayan Rıdvan Dilmen, "20. haftaya kadar Galatasaray'ın fikstürünün herkese göre daha iyi olduğunu görüyorum. Beşiktaş 6'da 6 yapmasına rağmen lider olamadı, 5'te 5 yapan bir rakibi var, Sivas'ta da 3-0 yenildi. Fatih Terim, 'Muslera olmasa gitmiştik falan ama 20. haftada kendimizi yukarı atarız' diyor" yorumunu yaptı.

Fenerbahçe için 24. haftayı hedef gösteren Dilmen, "Fenerbahçe, 24. haftada 1-2 puan önde olursa, şampiyonluğun birinci favorisi olur. Beşiktaş zorlu maçlar periyodunu iyi geçti, Fenerbahçe geçemedi. Sivasspor 4'te 4 yaparsa, biraz daha iyi duruma gelir" diye konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...