Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Çağlar Söyüncü'ye yeni sözleşme! İşte yeni maaşı...

Düzenleyen: / Kaynak: Hürriyet
Çağlar Söyüncü'ye yeni sözleşme! İşte yeni maaşı...

SPOR Haberleri  / Hürriyet

İngiltere Premier Lig'de Leicester City formasıyla kendini futbol otoritelerine kabul ettiren Çağlar Söyüncü'ye yeni sözleşme geliyor.

Leicester City'de hatırı sayılır bir maaş alan Çağlar ile uzun soluklu bir sözleşme yaptığı iddia edilen Leicester City'nin ona haftalık 45 bin sterlin maaşlı bir kontrat teklif edeceği kaydedildi.

Daliy Mail'in haberine göre Leicester City Kulübü, sözleşmesinin bitimine 3,5 yıl gibi uzun bir zaman olan milli futbolcuyu kaybetmemek için böyle bir adım atacağı dile getiriliyor.

Manchester City başta olmak üzere birçok kulübün transfer listesinde olan genç stoperin geleceği konusunda ise oyuncunun menajeri Mustafa Doğru kritik bir açıklama yaptı.

Aynı gazetede yer alan ifadelere göre Doğru, "Çağlar şu anda takımının başarısına odaklanmış durumda. Ne onun ne de kulübünün kafasında transfer konusu var" şeklinde konuştu.

16 MAÇTA 10 GOL YEDİLER

Savunma hattını dağıtmak istemeyen Leicester City, Çağlar ile birlikte tecrübeli savunmacı Jonny Evans'a da yeni kontrat önecek. Sözleşmesinin bitimine 1,5 yıl kalan Evans'ın da haftalık 50 bin poundluk bir teklifle masaya oturacağı belirtiliyor.

İngiltere Premier Lig'de 16 hafta sonunda kalesinde sadece 10 gol gören Leicester City'de, Çağlar Söyüncü başta olmak üzere takımın defans hattı epey göz önünde.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Hürriyet
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...