Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Efes fırtınası

Efes fırtınası

SPOR Haberleri

Ataman’ın ekibi, Obra’nın takımına karşı kazanma alışkanlığını sürdürdü. Üç gün önce Euroleague’de F.Bahçe’yi yenen Efes, bu defa da ligde güldü

ING Basketbol Süper Ligi’nin 12. haftasında Anadolu Efes, Fenerbahçe Beko’yu 79-66 yendi. Hafta içinde THY Euroleague’deki Türk derbisini rakibinin sahasında kazanmayı başaran Anadolu Efes, bu defa da Sinan Erdem’deki lig mücadelesinden galip ayrıldı. Karşılaşmaya iki takım da iyi savunma yaparak başladı. Dengeli giden oyunda ilk periyodu Efes 17-14, ilk devreyi de 35-34 üstün kapattı. Fenerbahçe’nin soyunma odasından dönüşlerdeki arızası devam edince Efes farkı açmaya başladı: 61-44.

Güle oynaya kazandı
Son çeyrekte de dış şutlarda başarılı olan Anadolu Efes farkın kapanmasına izin vermedi ve maçı da 79-66 kazandı. Lacivert-beyazlılarda sayı üreten altı isim de maçı çift hanelerde tamamladı. Anadolu Efes’in en skorer ismi 16 sayıyla Krunoslav Simon oldu. Fenerbahçe Beko’da ise Nando De Colo 17 sayı kaydetti. Bu sonuçla Anadolu Efes, ligde geride kalan 12 haftada 11. galibiyetini alarak liderliğini sürdürdü. Fenerbahçe Beko ise ligde üçüncü yenilgisini yaşadı.

OBRADOVIC ÇOK KIZGIN
Karar vermemiz lazım

Fenerbahçe’nin koçu Obrodovic maçtan sonra “Bir karar vermemiz lazım. Ya savaşıp kazanacağız ya da böyle devam edeceğiz. Tablo bizim için çok kötü. Fenerbahçe taraftarından özür diliyorum” dedi. 

Salon: Sinan Erdem
hakemler: Serkan Emlek, Yener Yılmaz, Özlem Yalman

Anadolu Efes - 79
Singleton (14s), Larkin (14s,6a), Simon (16s,9r), Micic (15s), Pleiss (10s,7r), Buğrahan (10s), Doğuş (1r), Sertaç (2r), Tolga.

Fenerbahçe Beko - 66
De Colo (17s,5r), Sloukas (4s,7a), Kalinic (4s,5a), Ahmet (8s), Williams (7s), Dixon (3s), Melih (10s), Westermann (8s), Berkay (5s), Egehan.
periyotlar: 17-14, 18-20, 26-10, 18-22
İLK YARI SONUCU: 35-34 (A. Efes lehine)

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...