Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Refleks aletinde Drogba Falcao'yu gölgede bıraktı

Refleks aletinde Drogba Falcao'yu gölgede bıraktı

SPOR Haberleri

Oyuncuların tepki hızlarını ölçen refleks aletinde, enerjisiyle ünlü Monacolu Radamel Falcao'nun bile Drogba'yı geçemediği belirtildi.

Galatasaray'ın sezon öncesi hazırlıkları kapsamında geçtiğimiz ay çalışmalarını sürdürdügü İngiltere'deki spor tesisine Didier Drogba'nın damga vurduğu ortaya çıktı. İngiltere Futbol Federasyonu'na bağlı Staffordshire'daki St George's Park tesislerinin ziyaret eden sarı kırmızılılar başka ünlü takımlar gibi yaz aylarının bir bölümünü bu tesislerde geçirmişti. O dönem, modern imkanları ve sporculara sağladığı konfor ile Türk basınına sıkça konu olan muhteşem tesiste sporcuların eğitiminden sorumlu olan Ian Aylward dün İngiliz basınına yaptığı açıklamalarda yaz aylarında tesisi kullanan takımlar ve sporcularıyla ilgili detayları anlattı. Galatasaraylı futbolcunun birçok egzersiz aletinde kendisinden çok daha genç futbolculara taş çıkardığı belirten tesisin baş sporcu eğitmeni, özellikle refleks aletinde Drogba'nın sergilediği peformansa ayrı bir parantez açtı. Oyuncuların tepki hızlarını ölçen alette, enerjisiyle ünlü Monacolu Radamel Falcao'nun bile Drogba'yı geçemediğini belirtti. Galatasaraylı Drogba'nın tesise damga vuran isimlerden bir tanesi olduğunu aktaran Aylward, Fildişi Sahilli forvetin ilerleyen yaşına karşın ortaya koyduğu bu performansla tesis çalışanlarının büyük hayranlığını kazandığını ve birçok ünlü ismi de gölgede bıraktığını söyledi. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...