Şenol Güneş'ten iddialı açıklama: Birinci bitirebiliriz

Şenol Güneş'ten iddialı açıklama: Birinci bitirebiliriz

SPOR Haberleri

A Millî Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş, EURO 2020'de İtalya, İsviçre ve Galler'in yer aldığı A Grubu'nu lider bitirmek istediklerini söyledi..

Grupta her türlü sonuç çıkabileceğini belirten Güneş, "İnşallah grup birincisi olarak çıkarız. Daha da önemlisi iyi futbol oynamak istiyoruz. Gruptan çıkıp son 16, çeyrek final, yarı final ve final önemlidir. Bu turnavadan alacağımız tecrübeyi Dünya Kupası'na taşımak istiyoruz" dedi. Şimdiden hem rakipleri tanıyan, hem de kendini geliştiren oyuncu grubuna sahip olduklarını söyleyen tecrübeli çalıştırıcı, "Ne kadar çabuk, hareketli, hızlı oynarsak, rakip ne olursa olsun takım olduğumuzu gösteririz. Korkarak, çekinerek, rakibe teslim olarak yapmayacağız. Gruptan çıkabiliriz hissine sahibiz" ifadelerini kullandı. Takımda şu an savunma olarak çok iyi durumda olduklarını belirten Şenol Güneş, "Hücum oyuncularının daha üretken olmasını bekliyorum. Cenk Tosun oynayabileği bir takıma gitti. Umarım orada süreklilik kazanır ve EURO 2020'ye hazır gelir" diye konuştu.
 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...