Türkiye Kick Bocks Şampiyonası sona erdi

/ Kaynak: CHA
Türkiye Kick Bocks Şampiyonası sona erdi

SPOR Haberleri  / CHA

Adıyaman Üniversitesi Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen, Kick Boks Büyükler ve Gençler Türkiye Şampiyonası sona erdi.

Adıyaman Üniversitesi Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen, 65 ilden 2 bin 115 sporcunun mücadele ettiği Kick Boks Büyükler ve Gençler Türkiye Şampiyonası sona erdi. Şampiyonanın kapanış törenine, Adıyaman Vali Vekili Levent Öztin, Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim Kayıcı, Adıyaman Belediye Başkanı M. Necip Büyükaslan, Rektör Prof. Dr. M. Talha Gönüllü, Emniyet Müdürü Fikret Salmaner, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı ile Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Uslu katıldı. Törende, dereceye giren sporculara protokol tarafından madalya ve belgeleri takdim edildi. Şampiyonada birinci olan sporcular ve teknik kurulların belirlediği milli takım, Antalya'da yapılacak olan dünya şampiyonasında Türkiye'yi temsil edecek. Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim Kayıcı, sporculara seslenerek "Biz federasyon ve camia olarak büyük bir aileyiz. Bu şampiyona sonunda milli takım belirlenecek. Bundan dolayı bu camianın geleceği sizlersiniz, yani gelecek sizsiniz. " dedi. Turnuva sonucunda sıkletlerinde birinci olan sporcular şöyle; Erkekler kategorisinde, 51 kilogram Çağrı Çoşkun Ankara, 54 kilogram Eren Nemutlu Ankara, 57 kilogram Eren Ali Aydın Kayseri, 60 kilogram Abdulmenaf Atalay Mersin, 63 kilogram Mevlana Altuntaş Adıyaman, 67 kilogram Kenan Günaydın İstanbul, 71 kilogram Abdullah Adar Balıkesir, 75 kilogram Ekrem Kızılkuş Iğdır, 81 kilogram Samet Keser İstanbul, 86 kilogram Serhat Tevfik Şener Trabzon, 91 kilogram Mehmet Özer Karagücü, +91 kilogram Furkan Çığrık Malatya, 57 kilogram Tayfun Dönmez Malatya, 63 kilogram Erdal Hastürk Kayseri, 69 kilogram Selim Kocaoğlu Almanya, 74 kilogram Emre Onur Alpaslan Ankara, 79 kilogram Hüseyin Semerci Almanya, 84 kilogram Yavuz Selim Din Sakarya, 89 kilogram İsa Koçak Ankara, 94 kilogram Cihat Arı Kayseri, +94 kilogram Murat Sirekbasan Çankırı. Bayanlar kategorisinde, 52 kilogram Yeliz Koblay İzmir, 56 kilogram Meltem Baş İstanbul, 60 kilogram Kübra Akbulut İstanbul. 50 kilogram Ebru Özmen Ankara , 55 kilogram Mukadder Erdem Ankara, 60 kilogram Remziye Yıldıray Kocaeli, 65 kilogram Hasibe Eylül Elmas Bartın, 70 kilogram Fatma Siyimer Ankara, +70 kilogram Hatice Keleş Ankara.65 ilin iştirak ettiği turnuvada 25 madalya ile Ankara ilk sırada yer aldı, 19 madalya ile İstanbul ikinci oldu. Kayseri ve Mersin 12 madalya ile üçüncülüğe ortak oldu.
SPOR
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...