Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cristiano Ronaldo'dan Merih Demiral mesajı: Geçmiş olsun kardeşim

Düzenleyen: / Kaynak: Hürriyet
Cristiano Ronaldo'dan Merih Demiral mesajı: Geçmiş olsun kardeşim

SPOR Haberleri  / Hürriyet

Juventus'un süperstarı Cristiano Ronaldo, Roma maçında sakatlanan Milli futbolcumuz Merih Demiral için paylaşımda bulundu.

Cristiano Ronaldo, Instagram hesabından Merih Demiral paylaşımında bulundu. Portekizli yıldız, Roma maçının 19. dakikasında sakatlanan Milli futbolcuyu unutmadı...

Ronaldo, Merih'e sarıldığı bir fotoğrafı paylaşırken ''Geçmiş olsun kardeşim'' notunu düştü. Merih Demiral'ın yerde kaldığı pozisyonda yardımına ilk koşan isim de Cristiano Ronaldo olmuştu.

Juventus'ta Cristiano Ronaldo ve Merih Demiral arasındaki yakınlık dikkat çekiyor. Yıldız futbolcu, geldiği günden bu yana Merih'e yardımcı olurken yaptığı açıklamalarla genç futbolcuyu oldukça beğendiğini kaydetmişti. 

Cristiano Ronaldo'dan Merih Demiral mesajı: Geçmiş olsun kardeşim

INSTAGRAM REKORU ONDA

Instagram'da 197 milyon takipçisi bulunan Cristiano Ronaldo, Instagram'da en çok takipçisi bulunan spor insanı ünvanını taşıyor.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Hürriyet
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...