Gençler Yüzme Şampiyonası Dubai'de başlıyor

/ Kaynak: AA
Gençler Yüzme Şampiyonası Dubai'de başlıyor

SPOR Haberleri  / AA

Uluslararası Yüzme Federasyonu (FINA) tarafından düzenlenen 4. Gençler Dünya Yüzme Şampiyonası yarın Dubai'de başlayacak.

Hamdan Spor Kompleksi'nde 31 Ağustos Cumartesi gününe kadar sürecek şampiyonaya 93 ülkeden 905 sporcunun katılacağı açıklandı. Kızlarda 14-17 yaş arası, erkeklerde ise 15-18 yaş arası sporcuların katılabildiği organizasyonda Türkiye, kızlarda Esra Kübra Kaçmaz, Gökçe Saydam, Gülsah Sude Özgen, Hazal Sarıkaya, İlknur Nihan Çakıcı, Nida Eliz Üstündağ, Yasemin Çeltikçi, erkeklerde Deniz Palalar, Alpkan Örnek, Mustafa Kubilay Atay, Furkan Turan, Hüsnü Burak Kartal, İlker Altınbilek ve Kaan Türker Ayar ile mücadele edecek. İlki 2006 yılında Brezilya'da gerçekleştirilen Gençler Dünya Yüzme Şampiyonası'na, 2008 yılında Meksika, 2011 yılında da Peru ev sahipliği yapmıştı.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...