Karatede Türkiye takım halinde birinci oldu

/ Kaynak: CHA
Karatede Türkiye takım halinde birinci oldu

SPOR Haberleri  / CHA

10. Uluslararası Palandöken Karate Turnuvası final karşılaşmalarıyla sona erdi. Turnuvada, Türkiye takım halinde birinciliği elde etti.

Erzurum'da düzenlenen 10. Uluslararası Palandöken Karate Turnuvası final karşılaşmalarıyla sona erdi. Turnuvada, Türkiye takım halinde birinciliği elde etti.Palandöken Karate Turnuvası sona erdi. 2 gün süren turnuvaya 13 ülkeden bin 700 sporcu katıldı. Final müsabakalarında Türkiye 528 puanla Türkiye birinci, 318 puanla İran ikinci, Azerbaycan ise 142 puanla üçüncü oldu.Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan, Türkiye'nin ve Erzurum'un uluslararası bir spor organizasyonu daha başarılı şekilde gerçekleştirdiğini söyledi. Delihasan, hedeflerinin dünya ve Avrupa şampiyonalarında derece elde etmek olduğunu ifade etti. TKF Başkanı, Türkiye'nin bu tür uluslararası müsabakalarla tecrübesini arttırdığını da sözlerine ekleyerek,"Dünya ve Avrupa şampiyonalarına bu gibi uluslararası turnuvalar ile sporcularımız hazırlanıyor. Başarılı bir turnuva geçirdik. Takım halinde birincilikten mutluyuz." dedi.

SPOR
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...