Ameliyat sonrası Merih'ten ilk paylaşım! Kulüp doktoru şaştı kaldı

Düzenleyen:
Ameliyat sonrası Merih'ten ilk paylaşım! Kulüp doktoru şaştı kaldı

SPOR Haberleri

Milli futbolcumuz Merih Demiral, Juventus'un Roma ile oynadığı Serie A maçında çapraz bağ sakatlığı yaşamış ve sezonu kapatmıştı. Başarılı bir ameliyat geçiren Merih Demiral, ameliyatının ardından Juventus'un evi Allianz Stadı'na gitti ve taraftarlarla buluştu.

Juventus'un Roma ile oynadığı mücadelede çapraz bağ sakatlığı yaşayan ve sezonu kapatan milli futbolcumuz Merih Demiral, siyah-beyazlıların Roma ile oynadığı İtalya Kupası maçı için stada geldi.

Allianz Stadı'nda oynanan maç öncesi koltuk değnekleriyle stada gelen Merih Demiral taraftarların büyük ilgisiyle karşılaşırken, ameliyatının ardından sosyal medyadaki ilk paylaşımını bu anlarla yaptı.

"Yeniden evimde olmak çok güzel" mesajını paylaşan Merih Demiral'ın bu paylaşımı sosyal medyada binlerce beğeni ve yorum aldı.

"OYNAYACAK GİBİ GÜÇLÜ"

Öte yandan Juventus'tan, Merih Demiral'ın son durumuyla ilgili açıklama geldi.

Kulüp doktoru, Merih'in ne kadar güçlü olduğuna vurgu yaptı ve "Merih Demiral inanılmaz biri. Ameliyat olduktan 2 hafta sonra ayağa kalkmanız imkansız. Merih neredeyse oynayacak gibi güçlü" sözlerini sarf etti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...