Vedat Muriç: Golümü Miraç'a armağan ediyorum

Düzenleyen:
Vedat Muriç: Golümü Miraç'a armağan ediyorum

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin Kosovalı futbolcusu Vedat Muriç, Medipol Başakşehir karşısında aldıkları 2-0'lık galibiyetin ardından attığı golü, Elazığ'da meydana gelen 6.8 şiddetindeki depremde hayatını kaybeden Miraç'a armağan ettiğini söyledi. Dişçi'nin kendisini Malatya maçına beklediğini söyleyen Muriç, "Bugün maça giderken komşusu mesaj attı, kardeşimiz depremde hayatını kaybetmiş. Bu çok acı bir olay. Biz büyük bir ülkeyiz, toparlayacağız" ifadelerini kullandı.

Süper Lig'in 19. haftasında Medipol Başakşehir'i 2-0 mağlup eden Fenerbahçe'nin Kosovalı oyuncusu Vedat Muriç, maç sonrasında açıklamalarda bulundu. Yıldız oyuncu attığı golü ve alınan galibiyeti, Elazığ'da meydana gelen depremde hayatını kaybeden Miraç'a armağan etti.

İşte Muriç'in açıklamalarından satır başları:

"Elazığ'da, Malatya'da yaralılara acil şifalar. Vefat edenlere de Allah'tan rahmet diliyorum. Golümü, galibiyeti depremde vefat eden Miraç'a armağan ediyorum. Beni Malatya maçına bekliyordu, mesaj atmıştı. Bugün maça giderken komşusu mesaj attı, kardeşimiz depremde hayatını kaybetmiş. Bu çok acı bir olay. Biz büyük bir ülkeyiz, toparlayacağız. Bir çocuğun böyle hayatını kaybetmesi insanı mahvediyor. Ölümün yaşı olmaz, her ölüm üzücüdür ama böylesi çok zor. Allah, insanın düşmanının başına vermesin. Çocuk sahibi olduktan sonra böyle bir olay sizi daha da derinden etkiliyor. Maça giderken bunu öğrendim ve gerçekten çok kötü oldum."

"Geldiğim günden beri ilk defa bu kadar yorulduğumu hissettim, gerçekten tempolu oldu. Rakibin orta sahasında da tempolu oyuncular var normalde, onlar da nefes nefese kaldı."

"Rakibe pozisyon vermememiz sevindirici bir olay, ilk haftalarda bunu pek fazla başaramıyorduk. Çok pozisyona giriyoruz ama daha çok atmamız gerektiğini düşünüyorum. Bu kadar net pozisyona girdikten sonra farkı açmamız gerektiğini düşünüyorum. "

"Skoru aldık, 3 puanı aldık, önemli bir galibiyet aldık. İnşallah bu galibiyet şampiyonluğu ateşleyen bir galibiyet olacak."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...