Olaylı maçın yankıları sürüyor, Fethiyespor hakeme tepkili

/ Kaynak: İHA
Olaylı maçın yankıları sürüyor, Fethiyespor hakeme tepkili

SPOR Haberleri  / İHA

Fethiyespor-Balıkesirspor maçında Fethiyespor aleyhine verilen bir kırmızı kart ve penaltı kararı, lacivert-beyazlı kulübün tepkisine yol açtı.

PTT 1. Lig'in 2. haftasında Fethiye Şehir Stadı'nda oynanan nbsp;Fethiyespor-Balıkesirspor maçında Fethiyespor aleyhine verilen bir kırmızı kart ve penaltı kararı, lacivert-beyazlı kulübün tepkisine yol açtı.Maçın orta hakemi Özkan Çeliker'in Fethiyespor aleyhine bir kırmızı kart ve penaltı kararı verirken, başına gelen bir cisim nedeniyle maçı 67. dakika da tatil etmesi de kulübün tepkisini topladı.Maçta hakemlere çok sert tepkiler olurken, hakemler de Fethiye Şehir Stadı'ndan polis otosuyla çıkarıldı. Özkan Çeliker polis otosuna bindirildiği anda gazetecilerin sorularını cevapsız bıraktı. nbsp;
Karşılaşma öncesi sahada 134 polis, 65 çevik kuvvet ekibi olmak üzere toplam 199 polis görev yaparken, Fethiyesporlu taraftar da saha dışında bir araya gelip hakemlere tepkisini tezahüratlarla gösterdi. Çevik kuvvet ekibi olası bir saldırı önlemi olarak barikat oluştururken, Balıkesirspor futbolcu kafilesi şehir dışına kadar yoğun polis gözetiminde çıkartıldı.
ÖZTÜRK: "DENİZLİYİ YÖNETENLERİN HUSUMETİ VARSA ARAŞTIRACAĞIM"
Fethiyespor Başkanı İsmail Öztürk karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, "Yaşananlara sadece gülüyorum" diyerek, "5 senedir başkanlık yapıyorum. Fethiyespor'un eti kemiği kolay değildir. Önce federasyona çok ağır konuşacağım ama Denizli'yi yöneten arkadaşların bizimle husumeti varsa araştıracağım. Fethiye yutulacak memlekette değil" ifadelerini kullandı.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...