Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Malatyaspor Başkanı isyan etti: VAR'a neden gidilmiyor

Düzenleyen:
Malatyaspor Başkanı isyan etti: VAR'a neden gidilmiyor

SPOR Haberleri

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, 1-0 biten Galatasaray maçının ardından "İlk yarının sonunda %100 bir penaltımız var, karşı taraf olsa verilir miydi? VAR'a neden gidilmiyor?" dedi.

Süper Lig'in 22. hafta mücadelesinde Galatasaray, taraftarı önünde Yeni Malatyaspor'u konuk etti. Sarı-kırmızılı ekip, 45. dakikada Adem'in penaltıdan attığı golle mücadeleden 1-0'lık galibiyetle ayrıldı. Maç sonunda konuşan Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, "lk yarının sonunda bir penaltı var, VAR'a gidilmeyen bir penaltı, arkadaşlar gösterdi. %100 verilmeyen bir penaltımız var, karşı taraf olsa verilir miydi? VAR'a neden gidilmiyor?" dedi.

"OFSAYTLARDA İNCELEMELER DOĞRU OLUYOR"

Gevrek, "Çıkıp mücadele etmemiz lazım dedim oyuncularıma, onlar da mücadele etti. Bifouma'nın penaltısı ofsaytsa, ofsayttır. Herhalde ofsayttı. Ofsayttan dolayı kesildiyse, ofsaytlarda %99-%100 incelemeler doğru oluyor." diye konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...