Didier Drogba'dan Fatih Terim ve Abdurrahim Albayrak paylaşımı

Düzenleyen: / Kaynak: Hürriyet
Didier Drogba'dan Fatih Terim ve Abdurrahim Albayrak paylaşımı

SPOR Haberleri  / Hürriyet

Galatasaray'ın eski futbolcularından Didier Drogba, koronavirüs testi pozitif çıkan Fatih Terim ve Abdurrahim Albayrak için paylaşımda bulundu.

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim ve İkinci Başkan Abdurrahim Albayrak'ın koronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından sarı kırmızılı ekibin eski futbolcularından Didier Drogba, Twitter adresinden paylaşımda bulundu.

Dünyaca ünlü eski futbolcu, paylaşımında ''Çok değerli Hocam İmparator Fatih Terim ve İkinci Başkanımız Abdurrahim Albayrak’ın koronavirüs sonuçlarının pozitif çıktığını üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. İki güçlü karakterin bu virüsü de yenebileceğine inancım sonsuz. Dualarım Hocam,Başkanım ve bütün Türk halkıyla beraber.'' sözlerini kullandı.

Didier Drogba'dan Fatih Terim ve Abdurrahim Albayrak paylaşımı

Fildişi Sahilli futbolcu, ayrıca hem Fatih Terim hem de Abdurrahim Albayrak'ın fotoğraflarını paylaşırken ''Çare Turkiye, Çare the World'' dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Hürriyet
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...