Cristiano Ronaldo'nun sözleşmesi uzatıldı mı

/ Kaynak: AA
Cristiano Ronaldo'nun sözleşmesi uzatıldı mı

SPOR Haberleri  / AA

Real Madrid'in Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo ile sözleşmesini 2018 yılına kadar uzatma konusunda anlaştığı iddia edildi.

Portekizli yıldız oyuncu Cristiano Ronaldo'nun, Real Madrid ile sözleşmesini 2018 yılına kadar uzatma konusunda anlaştığı ve resmi açıklamanın önümüzdeki haftalarda olacağı iddia edildi.İspanyol spor sitelerinden ''Elconfidencial"ın, Ronaldo ve Real Madrid arasındaki müzakerelerin birkaç gün önce olumlu tamamlandığını öne sürdüğü haberinde, Portekizli futbolcunun normal şartlarda 2015'te bitecek sözleşmesini 3 yıl daha uzatacağını ve sezon başına aldığı ücretinde yaklaşık 17 milyon avroya kadar çıkarılacağını iddia etti. Ronaldo'nun alacağı iddia edilen ücret ile Messi'yi geçerek dünyanın en fazla kazanan futbolusu olacağı vurgulandı.Ronaldo'nun sözleşmesini uzatmasıyla ilgili resmi açıklamanın, Gareth Bale'nin transferinin gerçekleşmesinin ardından yapılacağı öne sürüldü.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...