Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Koronavirüse yakalanan Junior Sambia, komaya sokuldu

Düzenleyen: / Kaynak: Hürriyet
Koronavirüse yakalanan Junior Sambia, komaya sokuldu

SPOR Haberleri  / Hürriyet

Montpellier forması giyen Junior Sambia, koronavirüs testi pozitif çıktıktan sonra durumu ağırlaşınca 'yapay komaya' sokuldu. Sambia, Ligue 1'de virüse yakalanan ilk futbolcu oldu.

Fransa Ligue 1'de Montpellier forması giyen Junior Sambia'nın koronavirüse yakalandığı açıklandı.

"DOKTORLAR KOMAYA SOKMAYA KARAR VERDİ"

Le Parisien'e konuşan Sambia'nın menajeri Frederic Guerra, "Durumu o kadar kötüydü ki doktorlar onu komaya sokmaya karar verdi. Cuma gününden beri durumu stabil. Bu durum gerçekten çok zor. Karantina kurallarına tamamen uyd. Virüs ona alışveriş yaparken bulaşmış olabilir. Salı sabahı şiddetli ishal şikayetiyle hastaneye gitti. Onu aradığımda testin negatif çıktığını söyledi. Çarşamba günü ayrılacaktı ancak ciğerlerinin durumu kötüye gitmiş" ifadelerini kullandı.

Fransa'da daha önce Ligue 2'de Troyes forması giyen Hyun-jun Suk'un koronavirüs testi pozitif çıkmış ancak tedavisinin ardından taburcu olmuştu. 120 binden fazla koronavirüs vakası bulunan Fransa'da ölü sayısı ise 22 bini geçti.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Hürriyet
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...