Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Samet Aybaba ve Daum'dan maç sonu açıklamaları

/ Kaynak: AA
Samet Aybaba ve Daum'dan maç sonu açıklamaları

SPOR Haberleri  / AA

Evinde Bursaspor'a 2-1 yenilen Medical Park Antalyaspor'un teknik direktörü Samet Aybaba ve Christoph Daum maç sonu açıklamalarda bulundu.

Evinde Bursaspor'a 2-1 yenilen Medical Park Antalyaspor'un teknik direktörü Samet Aybaba, maçta istediklerini yapamadıklarını, topların yüzde 60'ını rakiplerine kaptırınca sıkıntı yaşadıklarını söyledi. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Samet Aybaba, oyuna iyi başladıklarını, golü de bulduklarını ancak ondan sonra yapması gerekenleri gerçekleştiremediklerini söyledi. Aybaba, "Top bizde kalacaktı. Daha fazla pas yapacak, geriye yaslanmayacaktık. Rakipte dezavantajla üzerimize gelecek ve boş alanlarda hızlı oyuncularımızla farka gidebiliriz diye düşünüyorduk ama bugün bunların hiçbirini yapamadık. Geriye fazla yaslandık. Alan daraltamadık. Ayağımızdaki topların yüzde 60'ını rakibe kaptırdık. Böyle olunca sıkıntılı anlar yaşarsınız. Eksikliklerimizi gördük ama yaptığımız iyi şeyler de var. Milli maç arasında eksikliklerimizi gidereceğiz. Ondan sonraki maçlara hazırlanacağız." diye konuştu. Aybaba, transferle ilgili çalışmalarının ise devam ettiğini söyledi. Kırmızı beyazlı futbolcu İbrahim Dağaşan sahalarında kazanmaları gereken bir maçı kaybettiklerini belirterek, "Zaman zaman iyiydik. Daha iyi oynayabilirdik. İyi oynamadığımız için çok üzgünüz. Ligde hak ettiğimiz yerde değiliz. İyi bir başlangıç yapamadık. Umarım ilerleyen haftalarda bize yakışan futbolu oynarız ve üst sıralara tırmanırız." dedi. Ferdinand ise ilk yarı iyi oynamalarına ve pozisyon bulmalarına karşın, rakiplerinin iki gölüne engel olamadıklarını ifade etti. nbsp;Bursaspor Teknik Direktörü Chiristoph Daum, oyuncularını tebrik ederek iki gün izni hak ettiklerini söyledi. nbsp;Geriye düştükleri maçı çevirmesini bildiklerini dile getiren Daum, şunları söyledi: "Bursaspor taraftarları bu takıma gururla bakabilir. Düzelteceğimiz yerler var. Forvete gol pozisyonları hazırlamayı daha iyi yapabiliriz. Maçın sonuna doğru üçlü defansa döndük. O nedenle maç bizim için son dakikalar rahat gitmedi ama takımıma kızgın değilim. Buna hazırlanmamıştık" şeklinde konuştu. Daum, şöyle devam etti: "Takımımı kutluyorum. İki günlük izni hak ettiler. Lig başında dört puan aldığımız için mutluyum. Tamamen önümüzdeki maçlara bakacağız. Galatasaray karşısındaki performansı Beşiktaş karşısında da görmek istiyorum. Daha çok işimiz var. Bu yol iyi bir yol, iyi görünüyor."Galatasaray maçında kaybettikleri puanları Medical Park Antalyaspor karşısında aldıklarını kaydeden yeşil beyazlı futbolcu Şamil Çinaz, "Maçta yenik duruma düşmemize rağmen kopmadık. Yüzde 100 gol pozisyonlarımız oldu. Skoru 2-1'e getirdik. Maçın sonunda baskı yedik ama önemli olan 3 puanı almaktı." yorumunda bulundu. Şener Özbayraklı ise iki haftadır iyi oynamalarına rağmen galip gelemediklerini, bu duruma Antalya'da son verdiklerini belirterek, Beşiktaş maçını kazanıp çıkışlarını sürdürmek istediklerini dile getirdi.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...