Beşiktaş'ta A Milli Futbol Takımı gururu

/ Kaynak: AA
Beşiktaş'ta A Milli Futbol Takımı gururu

SPOR Haberleri  / AA

A Milli Futbol Takımı'nın 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu'nda oynayacağı maçların aday kadrosuna Beşiktaş'tan 6 futbolcu birden çağrıldı

Ay-yıldızlı takımın en son 2012 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu'nda Almanya ve Azerbaycan ile yapacağı maçlar için 2 Ekim 2010'da açıklanan aday kadrosunda Beşiktaş'tan 7 futbolcu yer almıştı. Teknik direktörlüğünü Hollandalı Guus Hiddink'in yaptığı ay-yıldızlı takıma o dönem Beşiktaş'tan Hakan Arıkan, Cenk Gönen, İbrahim Toraman, İsmail Köybaşı, Mehmet Aurelio, Necip Uysal ve Nihat Kahveci davet edilmişti. Aradan geçen yaklaşık 3 yılda açıklanan 18 milli takım aday kadrosunda Beşiktaş'tan en fazla 4 isim listeye dahil edilmişti. Slovakya ile 29 Şubat 2012'deki hazırlık maçında (Cenk Gönen, İsmail Köybaşı, Necip Uysal, Mustafa Pektemek) ve 20 Mayıs-5 Haziran tarihlerinde yurt dışı kampına (Cenk Gönen, Egemen Korkmaz, İsmail Köybaşı, Mustafa Pektemek) siyah-beyazlı takımdan 4 futbolcu çağrılmıştı. Teknik direktörlüğe Fatih Terim'in getirilmesinin ardından Beşiktaş'tan 6 futbolcu milli takıma davet edildi. Ay-yıldızlıların Andorra ve Romanya ile oynayacağı maçların kadrosuna siyah-beyazlı takımdan Olcay Şahan, Gökhan Töre, Tolga Zengin, Ersan Adem Gülüm, Oğuzan Özyakup ve Mustafa Pektemek dahil edildi.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...