Fenerbahçe'den ayrılmak isteyen Sow'a İngiltere'den 3 talip

Fenerbahçe'den ayrılmak isteyen Sow'a İngiltere'den 3 talip

SPOR Haberleri

Sivasspor maçında kadroya alınmayan Fenerbahçe'nin golcüsü Moussa Sow'a, Arsenal, Stoke City ve Newcastle'ın talip olduğu öğrenildi.

Sivasspor maçında kadroya alınmayan Fenerbahçe 'nin golcüsü Moussa Sow 'a, Arsenal, Stoke City ve Newcastle 'ın talip olduğu öğrenildi. Fenerbahçe'nin en önemli gol silahı Moussa Sow, Sivasspor karşısında sürpriz şekilde kadro dışı kaldı. Teknik Direktör Ersun Yanal, lisansı dün çıkarılan Samuel Holmen'i ilk 11'de sahaya sürmeye karar verince Senegalli forvet yabancı kontenjanına takıldı. Yanal'ın, formsuz ve güçsüz olması nedeniyle yıldız oyuncuyu 18 kişilik kadroya almadığı vurgulandı. CAS'ın, Fenerbahçe'ye verilen 2 yıl Avrupa kupalarından men cezasını onamasının ardından takımdan ayrılmak istediği ileri sürülen Moussa Sow'a, Premier Lig ekiplerinden Newcastle United'ın resmen talip olduğu ortaya çıktı. İngiliz ekibinin, sözleşmesinde 17 milyon euroluk serbest kalma maddesi bulunan Senegalli golcü için Fenerbahçe'ye 12 milyon euroluk teklif yaptığı öğrenildi.
ARSENAL VE STOKE CİTY'DE TALİP!
Newcastle United'ın yanı sıra Arsenal ve Stoke City'nin de Sow için teklifte bulunduğu bildirildi. Fenerbahçe'nin, Newcastle'ın 12 milyon euroluk teklifini yükseltmesi halinde Senegalli golcünün satışına onay vereceği ifade edildi. Ancak Newcastle United, Stoke City' ve Arsenal'in önünde bu transferi gerçekleştirmek için sadece 2 gün var. Çünkü İngiltere'de birinci transfer dönemi yarın akşam sona erecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...