Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Transfer adası

Transfer adası

SPOR Haberleri

Orta sahaya takviye yapacak olan bordo-mavililer Premier Lig’den Conor Gallagher ve Nampalys Mendy için nabız yokluyor.

Şampiyonluk için gün sayan bordo-mavililer bir yandan da yeni sezonun kadro planlamasını yapıyor. Ve bu planlamada İngiltere önemli bir merkez konumunda bulunuyor. Sörloth, Ekuban Obi Mikel, Sturridge ve Ndiaye gibi yıldızları Ada’dan alan Karadeniz ekibi, yine aynı adrese odaklanmış durumda. Teknik Direktör Hüseyin Çimşir'in yardımcısı Eddie Newton'un da İngiltere piyasasına hâkim olması bordo-mavililerin elini güçlendiriyor.

> Önce kirala...
Sörloth ve Ekuban modeli de Karadeniz ekibinin transferdeki yeni yol haritası. Gelecek vadeden isimler ilk etapta satın alma opsiyonuyla kiralanacak ve ardından kadroya katılacak. Orta saha konusunda öne çıkan isimler tapusu Chelsea’de olan Conor Gallagher ile Leicester City ile mukavelesi sona erecek olan Nampalys Mendy. Gallagher’in kiralanması gündemde. Mendy için de yıllık ücret yoklaması var.

Ndiaye takımla çalıştı
Bordo-mavililerin sezon sonuna kadar kiraladığı Badou Ndiaye, lige verilen arada (1 Nisan) sol dizinden operasyon geçirmişti. Senegalli oyuncu tedavi sürecinin ardından dün takımla birlikte çalışmalara başladı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...