Fatih Terim 'Bruma' dedi

Fatih Terim 'Bruma' dedi

SPOR Haberleri

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ı evinde ziyaret eden tecrübeli teknik adam, Portekizli genç yıldızın bitirilmesini istedi. Burak'ın satışına da onay verdi,

Şampiyonlar Ligi için UEFA'ya vereceği kadroyu bugün bildirmek zorunda olan Galatasaray, transferde gaza bastı. Başkan Ünal Aysal ve Teknik Direktör Fatih Terim, dün takıma yapılacak takviyelerle ilgili bir araya geldi. Başkan Aysal'ın evinde yapılan görüşmede tecrübeli teknik adam, başta Bruma olmak üzere birçok oyuncu hakkında görüşünü bildirdi. Uzun zamandır kanat oyuncusu transferi isteyen Fatih Terim, Başkan Aysal'dan öncelikle Bruma'nın kadroya katılmasını, Riera'nın gönderilmesi durumunda da sol bek alınması gerektiğini dile getirdi. Görüşmenin ardından Başkan Aysal, Sportif Direktör Bülent Tulun'la görüşerek Bruma transferini bir an önce sonuçlandırmasını istedi.
"GİTMEK İSTERSE GİDEBİLİR"
Türkiye'de düzenlenen U20 Dünya Kupası'nın yıldızlarından olan Portekizli Bruma ile her konuda anlaşan Sporting Lizbon'a da bonuslarla birlikte 12 milyon euroyu bulan bir teklif sunan G.Saray'ın, bugün Portekiz ekibiyle imzaları atıp, bu transferi duyurması bekleniyor. Terim-Aysal zirvesinde Riera'nın satışı da kesinleşti. İspanyol oyuncunun Katar'a gideceği öğrenildi. Ayrıca Terim'in Burak konusunda da Aysal'a, "Benden yana bir problem yok. Eğer gitmek istiyorsa. Satabilirsiniz" dediği ve Başkan Aysal'ın bugün hem Burak'la hem de Laziolu yöneticilerle görüştükten sonra golcü oyuncuyu satabileceği öğrenildi. nbsp;Murad TAMER



Sneijder Arsenal'e mi?
İngiliz Daily Star gazetesi Wesley Sneijder'in, Arsenal yolunda olduğunu ileri sürdü. Haberde Londra kulübünün Sneijder için G.Saray'ın kapısını çalacağı, sarı-kırmızılı yöneticilerin ise astronomik bir teklif olmadığı müddetçe Hollandalı yıldızı satmayı düşünmediği ifade edildi.
Terim'den 2 gün izin
Eskişehirspor ile golsüz berabere kaldıktan sonra MP Antalyaspor maçı hazırlıklarına ara vermeden başlayan G.Saray'da futbolculara 2 gün izin verildi. Fatih Terim'in verdiği izinle bugünü de dinlenerek geçirecek sarı-kırmızılılar, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...