Adana BOTAŞ, Aziz Akkaya ile sözleşme yeniledi

/ Kaynak: AA
Adana BOTAŞ, Aziz Akkaya ile sözleşme yeniledi

SPOR Haberleri  / AA

Adana BOTAŞ başantrenör Aziz Akkaya ile sözleşme yeniledi

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından Adana BOTAŞ, başantrenör Aziz Akkaya ile sözleşme yeniledi.Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Akkaya, kulüp binasında bir araya geldiği başkan İbrahim Tan ile görüştükten sonra, sözleşmeyi imzaladı.Tan, imza töreninde yaptığı açıklamada, Akkaya ile yola devam ettikleri için mutlu olduklarını, anlaşmanın her iki taraf için de fayda sağlayacağına inandıklarını bildirdi. Akkaya da yönetim kurulu ile görüşerek uzun vadede neler yapılmasıgerektiğini planladıklarını belirterek, ''Adana BOTAŞ'ın başarılı, mücadele eden, eski günlerdeki gibi layık olduğu yere geleceğine inancım tam. Desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Adanalı taraftarlarımıza bu sezon daha çok ihtiyacımız
var. Taraftarlarımızın maçlara gelerek takımlarını desteklemeleri oyuncularımıza artı güç katıyor'' ifadelerini kullandı.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...