Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fatih Terim Hagi'nin gözünü korkuttu

Fatih Terim Hagi'nin gözünü korkuttu

SPOR Haberleri

Fatih Terim'in milli takımın başına geçmesi, A Milli Takımımızın Romanya maçı öncesinde Galatasaraylı efsane futbolcusu Gheorghe Hagi'nin gözünü korkuttu.

A Milli Takım ımızın Romanya maçı öncesinde Galatasaraylı efsane futbolcusu Gheorghe Hagi, Digi Sport televizoynuna çarpıcı açıklamalar yaptı. Fatih Terim'in milli takımın başına geçmesinin Romanya için kötü haber olduğunu belirten Hagi, , "Romanya açısından kesinlikle kötü oldu. Bu yüzde yüz. Takımın başında oyuncuları motive etmeyi bilen bir hoca var. Türklerin hoca değişikliğinden sonra artık kaybedecek bir şeyi yok. O yüzden onlarla oynayacağımız maç da hiç kolay olmayacak. Biz ümit edelim ki, Terim oyuncuları motive edecek, kaliteli oyuncuları maça hazırlayacak vakti bulamasın." diye konuştu. Steaua Bükreş'in Şampiyonlar Ligi'ne katılmasının kendileri için pozitif bir gelişme olduğunu belirten Hagi, "Evimizde oynuyoruz. Herkes azamisi gayret ortaya koyarsa kazanırız." dedi. Romanya, Cuma akşamı Macaristan'la, Salı akşamı Türkiye ile karşı karşıya gelecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...