Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İngiltere'nin David Beckham'ı Mesut Özil

İngiltere'nin David Beckham'ı Mesut Özil

SPOR Haberleri

İngiliz basını, Arsenal'e transfer olan Mesut Özil ve sevgilisi Mandy Capristo'yu, Almanya'nın David ve Victoria Beckham'ı ilan etti.

Çiftin nbsp;el ele yürürkenki fotoğrafını birinci sayfadan veren London Evening Standard gazetesi, Mesut'un kız arkadaşının fotoğraflarını yayımladı. Gazete, "Bu yılın başlarında çıkmaya başlayan ünlü çiftin, müşterek Facebook sayfaları var ve buradan birbirlerine romantik mesajlar atıyorlar. 21 yaşındaki Capristo, reality show'da meşhur olan bir kız. Müzik grubunun solisti ve solo albümünü bu yıl çıkarttı." satırlarına yer verdi.
Patlak gözlerinden dolayı çizgi film karakteri balık Nemo ismi takılan Mesut Özil'in her maç öncesi Kuran okuduğuna dikkat çeken İngiliz basını, yeni süper yıldızının Arsenal için kilit oyuncu olacağını vurguladı. Evening Standard ayrıca, Mesut'un sürekli Müslümanlık'tan bahsederek, Real Madrid'deki takım arkadaşı Cristiano Ronaldo'ya da Kuran öğrettiğine dikkat çekti. Bu arada Cristiano Ronaldo da Mesut Özil'in gidişine çok üzüldüğünü belirterek, "Aldığım en berbat haberlerden biri. Kale önünde benim hamlelerimi en iyi bilen ve oyun içinde fark oluşturan bir takım arkadaşımdı. Öfkeliyim" diye konuştu.
Mesut Özil için eski hocası Jose Mourinho da övgü yağdırdı. Chelsea'nin ezeli rakibine transfer olan Mesut'u değerlendiren Portekizli teknik adam, "Onun kopyasını bırakın, kötü bir taklitçisi bile yok. Bence dünyadaki en iyi 10 numara" ifadelerini kullandı. Mesut'un bugünlere gelmesini sağlayan Alman Rot-Weiss Essen Kulübü, nbsp;Arsenal'e transferinden hak kazandığı 800 bin Euro'luk yetiştirme bedeli ile kazançlı çıkan takımlardan biri oldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...